Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLODAVCI IH ODMAH KRIŽAJU
Povratak na članak

Pročitala je 40.000 životopisa i sada otkriva najgore pogreške koje kandidati čine

Bolje je pisati konkretnija manja poglavlja, nego duža u kojima se hvalite svojim postignućima

Komentari 5

DU
Deleted user
09:41 08.03.2017.

Kad je poslodavac država ili županija a pogotovo grad ili općina, tada je najvažnije tvoje obiteljsko stablo )

VL
DU
Deleted user
22:28 08.03.2017.

Pravi hrvatski menadzer u drzavnoj sluzbi uopce ne zna napisati poslovni zivotopis jer je za njega to nepotrebno. Kada (ne ukoliko) poduzece koje vodi propadne tada mu stranka ili rodjo pronadju drugu rukovodecu poziciju u nekom drugom drzavnom poduzecu. Ukoliko postoji potreba u pronalazak nove pozicije za doticnog tada se ukljucuje gradonacelnik Zagreba i rijesi stvar.

VL
JU
Jugosloven4EverAndEver
13:21 08.03.2017.

CV zavisi od mesta gde konkurišete. Ne bih se složio sa nekim generalnim pravilom. Ali, složio bih se da je presudna sudbina i ništa drugo. Kad Vam je dato, zaposliće vas samim ulaskom u firmu. Kad nije dato, ne pomažumažu ni preporuke. Posle 36 godina radnog staža i više firmi, država, društvenih uređenja, tvrdim da je bitna samo sudbina.

VL
2X
2Xgeneral
09:19 10.03.2017.

vjerovjatno su novinari večernjeg pisali životopise za googl, IBM, apple, GSachs, glencore pa znaju što poslodavac traži i na što "pada"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.