Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nisam mogla izdržati'

Bivša glasnogovornica Grljak na Facebooku ismijavala Vladu

Ivana Grljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
27.03.2014.
u 14:58

– Isplatilo se pregovarati s EU jerbo imamo fotku Obame ispred cro zastave. Tako da, dragi moji mladi, isprintajte si tu fotku i, ako dovoljno dugo gledate u nju ukazat će vam se svijetla budućnost – napisala je Grljak.

Bivša glasnogovornica Vlade Ivana Grljak sarkastično je na Facebooku komentirala odustajanje Vlade od financiranja mjera zapošljavanja putem kojih su radnici dobivali iskustvo i 1600 kuna plaće. – Daklem: Nismo ukinuli mjeru, samo nismo osigurali lovu u proračunu. Čekamo sredstva iz EU koja će ovisiti o genijalnom Grčićevu softveru – napisala je Grljak u statusu na Facebooku.

No, nije se zaustavila na kritici kolega s kojima je nedavno radila, nego je kritizirala i status Jadranke Kosor na Twitteru u kojem je napisala da se i zbog Obame pred hrvatskom zastavom u Bruxellesu "isplatilo ući u EU". Tu istu fotografiju na svom je Twitter-profilu podijelila i naša vlada.

"Mladi, ako dovoljno dugo gledate u fotku, ukazat će vam se svijetla budućnost"

– Isplatilo se pregovarati s EU jerbo imamo fotku Obame ispred cro zastave. Tako da, dragi moji mladi, isprintajte si tu fotku i, ako dovoljno dugo gledate u nju, ukazat će vam se svijetla budućnost – napisala je Grljak i zaključila rečenicom kako nije mogla izdržati da ovo ne napiše i s YouTubea je objavila link na pjesmu Partibrejkersa "Sloboda ili ništa".

Foto: Facebook/ Naš potok

Ivana Grljak je početkom ožujka, na svoj zahtjev, razriješena s mjesta glasnogovornice Vlade Zorana Milanovića. U komentaru njezina i odlaska posebne savjetnice za odnose s javnošću Zinke Bardić, Milanović je kazao da "taj posao troši i često dolazi do zasićenja".

– Sve u svemu, kada bih to morao ocijeniti, ocijenio bih to prolaznom ocjenom. To je jako visoka ocjena – rekao je o svojim bivšim suradnicama Milanović. Grljak je vezano za odlazak kazala da je ponosna što su "bar malo pomakli granice u transparentnosti i otvorenosti Vlade". Na pitanje što će dalje, rekla je da ide na "odmor i rehabilitaciju".

>>Obama ispred hrvatske zastave je 'dokaz da se isplatilo ući u EU'

>>Milanović: Ne ukidamo poticaje za zapošljavanje!

Komentara 26

TB
Toni broo
15:20 27.03.2014.

Curi je dosta laganja, muljanja i lopovluka kukuriku koalicije, Grljak se spasila bijegom od kukurikavaca kojima nakon isteka mandata prijeti Remetinec.

BI
budimo_iskreni
15:15 27.03.2014.

dugo joj je trebalo da skuži s kakvim je lažovima surađivala. ali bolje ikad nego nikad! ;)

PO
poludiopremijer
15:20 27.03.2014.

U potpunosti razumijem ženu, kojih se gadarija nagledala u zadnje dvije godine a morala mučat, ma šta mučat falit Zorana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije