Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maknut sa weba vlade
Povratak na članak

Pročitajte detaljan životopis novog ministra: Nikad nije kasnio u školu

Mladi ministar (rođen je 1978. godine), donedavni gradonačelnik Jastrebarskog, srednju je završio s odličnim uspjehom pa nije morao polagati maturu

Komentari 86

FE
Felicijen
17:31 15.06.2012.

Kako li će funkcionirati ovakav štreber u raštimanoj državi ?

VL
VB
Veseli Bekrija
17:31 15.06.2012.

Da rezimiramo - diplomirao je ekonomiju i idući dan postao direktor Komunalnog, pa se morao početi baviti politikom da sačuva poziciju. Tisuće mladih ljudi, među kojima sigurno ima sposobnijih od dotičnog, nakon što diplomira mora odraditi godine staža da bi došao do nekog ozbiljnijeg položaja. Ne treba njega blatiti, ali ne ni veličati kao da je najpametnije što je hrvatska politika ikad dobila. Čak i u tom SDP-u postoje stotine obrazovanijih ljudi od njega, s više iskustva i stručnog znanja za posao ministra, pa nisu ministri.

VL
RA
rasplinjač
17:44 15.06.2012.

Hehe, nekako brzo uzlazeća karijera, mora da je imao dobre ujake i stričeve ili nekoga da ga gura. Ostalo..shit............

VL
Avatar maraaa
maraaa
17:46 15.06.2012.

Nisam ni ja.

VL
JO
jožek2
17:52 15.06.2012.

Površno znam dotičnog, nisam o njemu čuo još ni jednu ružnu rjeć, molio bi građane Jaske neka isčeprkaju koju psinu ili nađu nešto kod njega da je napravio kako nevalja, pa nek argumentirano iznesu u javnost, jer vidim da uu ovih nekoliko komentara već ga blate i jal je proradio kod onih kojima je sve mrsko što nije skoro ekstremno desno, pa tako i mladi talentirani i bez mrlje do sada ministar Zmajlović. Moj zaklučak je da je pristupio Hdz-eu kovali bi ga u zvjezde , a ovako da im sipa zlato pod noge nebi valjao.

VL
HE
hellbani
17:52 15.06.2012.

s 23 odmah u drzavnu sluzbu :D ... eh... da ja barem tako mogu.. ah da... nisam đubre od hdz+sdp ekipe :D

VL
OM
omer
18:05 15.06.2012.

Ministre svaka vam čast na tako sjajnom životopisu, na dosadašnjim uspjesima na svim poslovima i funkcijama koje ste obavljali, i obnašali, te vam želim i u ovom novom poslu u ministarstvu također takav uspješam rad , i nemojte pred nikakvimm pritiscima pokleknuti, samo poštenjem i radom naprjed. A ovi koji vam već sada zavide pokažite da nisu u pravu, a vaši rezultati će o vama reči sve.

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
18:09 15.06.2012.

a u kojoj školi bilježe da ne kasnite na nastavu????

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
18:10 15.06.2012.

omer amen.

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
18:13 15.06.2012.

redovito sam išao u osnovnu školu. dobio i nagrade za uspjeh i uzoran rad. tako i u srednjoj. riješio faks u roku, malo se postdiplomski obrazovao i nikako da postanem ministar. imam već i skoro 50 godina. kad se on rodio već dam bio u srednjoj, a gle njega a gle mene. niti blizu ministarskoj fotelji, ma ni vratima ministarstva.

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
18:15 15.06.2012.

omer imam je i ljepši životopis pa ne mogu biti ni portir u tom ministarstvu.

VL
Avatar sawanah
sawanah
18:23 15.06.2012.

"Otac Zdravko je podrijetlom iz Lasinje, male općine na obali Kupe. Tijekom karijere je bio na rukovodećim radnim mjestima u nekoliko tvrtki ("Jamnica", "Japetić", “Drvoproizvod”), a danas je također u poduzetničkim vodama." ......................... Ako je tata Zdravko u "onom vremenu",, sedamdesetih i osamdesetih godina, bio "napredan", tj nije bio nazadni "hrvatski prolječar" kao Savka i Tripalo, pa je dakle kao takav kadar uvijek na rukovodećim radnim mjestima, sve redom u nekoliko tvrtki", logično je da i napredni SDP-ovac sin mu Mihajlo, sa faxa odmah postane direktor, a slijedom te logike ga je sada postavilo na mjesto ministra.

VL
TH
than
18:25 15.06.2012.

Jos jedan koji ce se savrseno uklopiti medju vec postojece. Nama trebaju strucnjaci, a ne oni koji eksperimentiraju svastareci. Takvih kao on ima u svakom selu. Uostalom, njega su i doveli da suti, a za razliku od Holy on cee to sigurno i raditi. U politici se kod nas ne trazi znanje, vec poniznost 'vodji'. Ako bude malo previse glasan, za cas ce mu pronaci dio neobjavljenog zivotopisa.

VL
DU
Deleted user
18:26 15.06.2012.

Još jedan superspsobni genijalac sa ispoliranim PR životopisom da bi se kontriralo negativnim stavovima u javnosti. Zanimljivo da u Jaski pričaju kako je vrlo uspješno prisvajao tuđe zasluge, posebice onog rasformiranog SDP-ovog ogranka itd. Marš, još jedan lažljivi podobni a a mi tonemo sa ovakvim uzornim pionirima i radnicima-udarnicima.

VL
TO
Tonky
18:54 15.06.2012.

Svi ste se našli pametovati! Postoji još na tisuće boljih životopisa ali je činjenica da se u Jastrebarskom događaju velike promjene, a za neupućene dovoljno je barem pogledati na stranice Jastrebarskog gdje se mogu uočiti stalne aktivnosti i organizacije iz dana u dan što je inače rijedak slučaj po gradovima i općinama .. Čovjek nema najbolji životopis u Hrvatskoj ali zato ima rezultate iza sebe.

VL
KF
kfuntak
19:39 15.06.2012.

Vidjet ćemo kako će raditi, to je nakraju najbitnije. Za razliku od mnogih ministara, čovjek je bar završio MIOC koja je jedna od težih gimnazija sa odličnim uspjehom i završio fakultet u roku. Vidi se da je počeo sa nekakvom nezavisnom listom, angažirao se u kreiranju nekakvog lista. Puno bolje nego većina onih koji koriste političke veze.

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
20:08 15.06.2012.

Meni on liči na onog Brendona iz Big brothera

VL
OB
-obrisani-
20:13 15.06.2012.

Svojim dugačkim životopisom je pokazao koliko je tašt i nesposoban. Sposobni i mudri, normalni i neumišljeni stavit će samo najvažnije podatke: mjesto rođenja, godinu rođenja, bračno stanje, broj djece, ukratko obrazovanje i što je radi do sada i to je to. Sve više kao što je npr. zanimanje supruge, njeno ime, imena djece, naziv osnovne škole itd je bezveze i pokazuje da nisu dorasli poslu.

VL
OB
-obrisani-
20:18 15.06.2012.

Najbolji su oni koji navode da su završili osnovnu (navode i njeno ime) i srednju školu??? Pa to bi se trebalo podrazumijevati i ne bi smjelo pisati. Treba navesti samo najviši stupanj obrazovanja i ništa više.

VL
Avatar marnie
marnie
09:54 16.06.2012.

Kao dijete, najviše je volio jesti kinderjaja.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.