Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSRETNIJI DAN?

Pustila svekrvu da organizira vjenčanje: Nije ni sanjala što će joj napraviti

Mladenka
Foto: GettyImages
02.06.2019.
u 10:27

Sredila je cvijeće koje nisam htjela, bukirala bend koji nismo voljeli pa čak je i menu u restoranu promijenila kako bi odgovaralo njoj i njezinim prijateljima

Mladenka koja je htjela imati što manje briga pred jedan od najsretnijih, ali i najstresnijih dana u životu dogodilo joj se baš suprotno, prenosi Yahoo.

Ona je kao organizatoricu vjenčanja odredila muževu majku, odnosno svekrvu, a od tada je sve započelo. Svekrva je, naime, htjela vjenčanje po svom ukusu, a ne ovakvom kakvom su mladenci zamišljali.

- Moja svekrva zahtijevala je da bude uključena u potpunosti,  što je bilo u redu - odlično zapravo jer ja nisam bila zainteresirana za detalje - govori šokirana mladenka te nastavlja.

- Sredila je cvijeće koje nisam htjela, bukirala bend koji nismo voljeli pa čak i promijenila menu u restoranu kako bi odgovaralo njoj i njezinim prijateljima. Kako god, mi smo se htjeli vjenčati, detalji nisu bili toliko važni. Organizacija je bila njezin doprinos vjenčanju makar to značilo da ćemo sve morati raditi po njezinom nahođenju - govori.

Uključenost je postala tolika, da je muževa majka zabranila mladenkin izbor vjenčanice iako je par sve platio. Sve to se događalo prije same ceremonije vjenčanja, no tek nakon je shvatila razmjere njezine umješanosti.

Svekrva je, nevjerojatno, odlučila i sama urediti slike vjenčanja premda su joj kompjuterske razina vrlo skromne.

Ona je navodno dogovorila s fotografom da njoj pošalje slike kako bi mogla urediti kako želi. Prema mladenkinom objašenju, to je htjela napraviti jer ona (mladenka) ima ožiljke na rukama pa je svekrva mislila da će to privlačiti neželjenu pažnju.

- Njezino obrazloženje bilo je da se moje ruke ne bi trebale vidjeti prve pa kada smo vidjeli slike ona je oprezno "odrezala" - 

Na kraju je rekla da svekrva nije mogla vjerovati njihovoj "nezahvalnosti" da ih učini da dobro izgledaju.

- Nema veze, život je prekratak da se inatim, no nisam zaboravila kakve mi je osjećaje izazivala - rekla je mladenka za kraj.

Komentara 7

KO
Kora
11:33 02.06.2019.

Kuku lele, što će joj tek svekrva raditi u braku, jaooo!

Avatar rurimuri
rurimuri
12:21 02.06.2019.

Ima toga ima itekako...

BA
banijash
14:27 02.06.2019.

Kome koristi pisanje ovakovih gluposti? Danasnje novinarstvo se svelo na prepisivanje izmisljotina. A sta ako se nadje netko pametan pa tuzi ovakove novine za obmanjivanje i sirenje laznih vijesti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije