Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZ

Problemi zbog vjetra na A1 i Magistrali, kod Svetog Roka i Senja promet ograničen

Marko Dimic/PIXSELL
12.10.2021.
u 07:32

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a u unutrašnjosti je smanjena vidljivost zbog magle.

Zbog jakog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila autocestom A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27) i državnom cestom DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 7 sati.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a u unutrašnjosti je smanjena vidljivost zbog magle.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, zastoji su povremeno na dionicama gdje traju radovi. Vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Pripadnici Hrvatske vojske provodit će hodnju u dužini od oko 88 km od Udbine do Knina. U hodnoj koloni sudjelovat će do 60 osoba, a u njihovoj pratnji dva vozila Vojne policije i sanitetsko vozilo. Krenuli su jutros u 5 sati iz vojarne "Josip Jović" u Udbini, a planirani završetak hodnje je 13. listopada na kninskoj tvrđavi u 15 sati.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Katamaranska linija Jelsa-Bol-Split će isploviti na relaciji Jelsa-Split bez pristajanja u luku Bol.

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:52 12.10.2021.

prejaka bura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije