Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idući tjedan već toplije

FOTO, VIDEO Snijeg u nedjelju zabijelio dio Hrvatske: Pogledajte prizore iz Gorskog kotara

Snijeg počeo padati u Begovom Razdonju na tisuću metara nadmorske visine
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/18
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.10.2021.
u 12:15

Meteorolozi prognoziraju i sutra moguć snijeg u gorju, a nakon toga bi navodno u cijeloj državi trebalo doći do zatopljenja.

U nedjelju je u Gorskom kotaru pao i prvi ovosezonski snijeg. U Begovu Razdolju se snijeg čak i zadržao na tlu, a fotografije snježnog pokrivača objavljene su na Facebook stranici Mrkopalj.

Snijeg počeo padati u Begovom Razdonju na tisuću metara nadmorske visine
1/16

Meteorolozi prognoziraju i sutra moguć snijeg u gorju, a nakon toga bi navodno u cijeloj državi trebalo doći do zatopljenja. 

 

Stranica HR Vrijeme objavila je fotografiju snijega i u Platku, ali i snimku iz Begova Razdolja.

Danas će u većem dijelu zemlje prevladavati pretežno oblačno vrijeme, povremeno s kišom, koja mjestimice može biti obilnija u Gorskoj Hrvatskoj. U višem gorju može biti i susnježice i snijega, najavio je DHMZ.

Snijeg otežava i promet pa se kroz Gorski kotar na nekim dijelovima autoceste vozi brzinom između 40 i 60 kilometara na sat.

Ključne riječi

Komentara 3

GO
goodbadugly
12:44 10.10.2021.

Većina se ludi ko pura d...u, 1975 godine od 1.10. kroz gorski kotar ako ste vozili morali ste ste imati na vozilu zimske gume i lancima u gepeku. A sada čudo prirode.

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
12:26 10.10.2021.

Idila u Begovu razdolju

TO
tomotomo
14:42 10.10.2021.

Čuditi se snijegu u 10.10 kak pura dreku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije