Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVIJESTILA POLICIJA

Problemi s radovima: Dvojac renovirao kupaonice pa ih uništio, muškarac uzeo novac bez da je popravio krov

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
02.12.2022.
u 12:00

Tijekom rujna, 67-godišnjak je uplatio akontaciju za rekonstrukciju krova 36-godišnjaku koji se predstavio lažnim imenom i prezimenom, a koji do današnjeg dana nije dovršio radove niti je novac vratio

Dvojac, 51-godišnjak i 30-godišnjak, dovršili su tijekom studenog renoviranje dvije kupaonice u poslovnom prostoru 50-godišnjakinje, koje su zbog neriješenih međuljudskih odnosa u potpunosti uništili razbivši sve postavljene pločice i inventar, izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska. Vlasnici, 50-godišnjakinji, pričinjena je materijalna šteta od oko 50.000 kuna. Također, majstori su prijavljeni i za prijetnje 41-godišnjaku. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje s Ispostavom Čepin, utvrđena je osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo "Prijetnja“ i kazneno djelo "Oštećenje tuđe stvari“.

Nije dovršio rekonstrukciju krova

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila je i o drugom slučaju vezanom uz rekonstrukciju krova. Naime, tijekom rujna, 67-godišnjak je uplatio akontaciju za rekonstrukciju krova 36-godišnjaku koji se predstavio lažnim imenom i prezimenom, a koji do današnjeg dana nije dovršio radove niti je novac vratio.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnovana sumnja da je 36-godišnjak počinio kazneno djelo "Prijevara“. Vlasniku, 67-godišnjaku, pričinjena je materijalna šteta od oko 20.000 kuna.

- Podnosimo posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku - ističu iz policije vezano uz oba slučaja.

VIDEO Učenici srednje škole u Zagrebu pokazali veliko srce: Sakupili građevinski materijal koji je ispao iz kombija na brzoj aveniji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije