Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni
Povratak na članak

‘Problemi civilnih žrtava guraju se pod tepih’

Civilni stradalnici osjećaju se žrtvama drugog reda jer se, kako kažu, ministar brine samo za žrtve seksualnog nasilja u Domovinskom ratu

Komentari 4

DU
Deleted user
11:06 24.03.2014.

Svaka čast domovinskim ratnicima, samo ne smijete zaboraviti i ljude koji su invalidi i inače i kao tako osakačene osobe, radili su za vrijeme domovinskog rata i isto strašno psihički trpjeli i bili ugnjetavani os snajpera,uzbuna i tome sličnim gadostima okupatora srba. Motali su hraniti, duhaniti, pojiti, naoružavati naše borce, a bogme prema potrebi otiči i par dana na front. Sada ti isti ljudi sa 40 godina rada i invaliditeta dobivaju 1600 KN invalidske penzije. Stanarina im je već sada preko 2000 KN. I ja bi se htio koji puta napiti na šanku, ali nemam. Sada mi trebaju lijekovi, cca 500 KN mjesečno. I vi me tjerate da cijenim i volim njih 50%, koji nisu ni pušku vidjeli u životu, osim šprice za drogu. To im je najjače oružje koje su vidjeli. Ne dragi moji, u modernom ratu na jednog vojnika ide šest civila, koji su kao i taj vojnik zaslužni za pobjedu!!!

VL
DU
Deleted user
12:19 24.03.2014.

Smanjite vojne i udbaške mirovine koje idu za srbiju i dajte za invalidninu civilnim žrtvama Domovinskog rata.

VL
DU
Deleted user
12:41 24.03.2014.

Radosna vijest, jutros su opet digli kredite za poticanje privrede. Ta lajanja o poticanju privrede,brodogradnje, poljoprivrede, turizma svega i svačega slušamo već 20-et godina a pod izgovorom kad krene privreda nagradit ćemo Vas koji ste stvarali i nastradali tijekom osamostaljenja RH. Ja im nisam ni onda a ni sada vjerovao jer znam iz kojeg miljea potiču ali opet i 2014 god. pitam drugovi gdje su novci od kapitalnih ulaganja i poticaja.

VL
AB
abram
13:12 24.03.2014.

...sve probleme vi gurate pod tepih....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.