Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO SE NAMUČIO

Skoro ostao bez 500 eura: Austrijancu zbog jedne stvari nisu htjeli dati bonus

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
07.10.2022.
u 17:54

– Moja osobna iskaznica, putovnica, e-kartica i vozačka dozvola, sve sadrže jedno moje ime. Moje srednje ime pojavljuje se samo u rodnom listu i izvodu iz matične knjige rođenih - rekao je šokirani muškarac

Stanovnik austrijskog Linza skoro je ostao bez bonusa u iznosu 500 eura zbog svog imena na dokumentima. Naime, na nekim dokumentima uz prezime mu stoji dva imena, a na drugim jedno ime.

Pismeno je obaviješten kako se službeni dokument vezan uz primitak bonusa nalazi u poštanskom uredu. Zaposleniku u poštanskom uredu predočio je pismenu obavijest i svoju osobnu iskaznicu, no zaposlenik mu je rekao kako mu ne može uručiti dokument jer na osobnoj iskaznici stoji jedno ime, a na poštanskom dokumentu dva imena, prenosi Fenix magazin.

– Moja osobna iskaznica, putovnica, e-kartica i vozačka dozvola, sve sadrže jedno moje ime. Moje srednje ime pojavljuje se samo u rodnom listu i izvodu iz matične knjige rođenih - rekao je šokirani muškarac.

Nazvao je dežurni telefon za klimatske bonuse te doznao da Ministarstvu zaštite klime treba skenirati i poslati nekoliko dokumenata - obavijest o uplati poštanskog depozita te svoju osobnu iskaznicu s fotografijom i podatke o računu.

Iznenadilo ga što ga traže osobnu iskaznicu s obzirom na to da na njoj ne piše njegovo srednje ime. Ipak, nakon četiri pokušaja i odlaska u poštanski ured dobio je svoj bonus.

VIDEO Prijavljen kockar (32) iz Međimurja: Posudio četiri milijuna kuna pa ih potrošio u kladionicama

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

RO
robert8
22:47 07.10.2022.

u hrvatskoj bi trebo i krsni list i mozda zadnji racun iz pekare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije