Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA ALBANSKE MANJINE
Povratak na članak

Prljaskaj o Milanovićevoj izjavi: 'Hrvatska i Kosovo osamostalili su se prema istom modelu'

Saborska zastupnica albanske manjina Ermina Lekaj Prljaskaj reagirala je na izjavu Zorana Milanovića da je 'Kosovo oteto Srbiji', naglasivši da su temelji za osamostaljenje Kosova isti oni koji su doveli do hrvatske samostalnosti

Komentari 3

07
070274
18:12 30.01.2023.

Prljaska ne seri! Hrvatska je u okviru SFRJ imala državnost po ustavu iz 74. Kosovo nije. Autonomna pokrajina nema državnost i ne izjednačavaj babe i žabe samo zato što to tebi odgovara.!

VL
SP
Stari panj
16:36 30.01.2023.

Albanci toliko vole Hrvatsku, da su u svojim pekarama i sljastičarnama digli cijene i po 30%. Ma pravi prijatelji, nema što.

VL
GO
goran2hr
18:23 30.01.2023.

Ermina podržava SDSS u hrvatskoj vladi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.