Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLO POJAŠNJENJE

Prizor iznad Varaždina zbunio građane: 'Nalikuje na onaj špijunski kineski balon'

Balon kod Varaždina
Čitatelj
21.02.2024.
u 14:34

Prema podacima Flight Radara 24, riječ je o balonu na vrući zrak s austrijskom registracijom

Čitatelj Večernjeg lista snimio je u srijedu iza podneva na nebu iznad Varaždina neobičnu pojavu.

Prizor je izazvao znatiželju među mnogim građanima Varaždina, a jedan od očevidaca za 24sata opisao je kako je bijeli kuglasti objekt, kako ga je on nazvao, polagano klizio nebom. "Nemam pojma što je to, ali izgleda kao onaj kineski špijunski balon koji se pojavio u Americi", kazao je.

Ipak, kako piše eVaraždin, nije riječ ni o kakvoj špijunaži, već je u pitanju balon na vrući zrak s austrijskom registracijom, prema podacima Flight Radara 24.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Ovo se ne viđa svaki dan: Stotine balona na vrući zrak ispunile nebo iznad Bristola

Komentara 3

IZ
ivan.zorger
14:53 21.02.2024.

neeee, ma ziher je ruski

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:39 21.02.2024.

Sad ima puno ljudi koji se nastoje domoći svemira. Neki uspiju, neki ne. Svi na kraju završe dolje, ako imaju sreće s padobranom.

DU
Deleted user
15:15 21.02.2024.

Pa nije baš da nalikuje kineskom špijunskom osim po boji. Ne bilo dobro da zrokamo neke austrijske penziće koji su krivo smotali košaru iznad Šentilja. Kud kukaju da im zaklanjamo pogled na more bespravno sagrađenim vilama još fali da ih rušimo dok lebde balonima. Osim toga sigurno imaju papire jer već bi ih Slovenci oborili da nemaju vinjetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije