Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNI SPORT

VIDEO Počeo festival balona na vrući zrak: Slijetanje jednog od njih iznenadilo prisutne

Foto: Ivica Beti
1/7
02.09.2022.
u 20:16

Neizmjerno smo sretni da ćemo od ove godine dovesti balone na nebo iznad prekasnog Međimurja - rekao je Igor Mikloušić, predstavnik organizatora.

U Prelogu u Međimurskoj županiji počeo je trodnevni Festival balona na vrući zrak. 

- Baloni na vrući zrak iznimno su velika atrakcija, preko trideset godina diljem hrvatske organiziramo festivale i približavamo ovaj fantastičan sport građanima, i neizmjerno smo sretni da ćemo od ove godine dovesti balone na nebo iznad prekasnog Međimurja - rekao je Igor Mikloušić, predstavnik organizatora.

VIDEO:  Balon sletio na livadu uz kuće u selu Otok kod Preloga i iznenadio prisutne

Uz balone iz Hrvatske, lete i baloni iz još nekoliko država.     

Uz Festival balona organizira se i piknik na Marini, edukacijske i znanstvene radionice te predavanje Ante Radonića. Najavljen je i "Night-Glow", noćni svjetlosni show.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije