Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ SL. BRODA

Kakav biser! Izašao iz zatvora, sam se ranio pa opet završio iza rešetaka. Našli mu i drogu

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarovi? tijekom jutra posjetila Kaznionicu i zatvor u Požegi
Ivica Galovic/PIXSELL
11.10.2023.
u 14:58

Tijekom pretrage pronađena su tri komada pištoljskog streljiva kalibra 6,35 mm i pola grama kokaina pa je prijavljen zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga

U požeški zatvor vraćen je privremeno pušteni 43-godišnjak koji je u nedjelju, nakon što se sam ozlijedio pištoljem, zatražio liječničku pomoć u slavonskobrodskoj bolnici, a policija mu je u pretrazi pronašla tri komada streljiva i pola grama kokaina.

U brodsko-posavskoj policiji kažu da se muškarac lakše ozlijedio u samoranjavanju u nedjelju oko 16,30 sati. U nastavku istrage policajci su u utorak temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili njegov dom i prostorije koje koristi.

Tijekom pretrage pronađena su tri komada pištoljskog streljiva kalibra 6,35 mm i pola grama kokaina pa je prijavljen zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Muškarac je u srijedu po rješenju i naredbi Županijskog suda u Slavonskom Brodu, Stalna služba u Požegi, prepraćen na daljnje izdržavanje zatvorske kazne u Požegu, odakle je bio privremeno pušten.

POVEZANI ČLANCI:

Ovaj slučaj policija još nije zaključila već nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti.

>> VIDEO Stigli forenzičari iz Zagreba: Počeo očevid u Drava Internationalu nakon požara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije