Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGO PLANIRANI ZLOČIN

Priveden osumnjičeni za ubojstvo obitelji Đokić: 'Zapalio ih je rođak kojeg poznaju cijeli život'

Davor Javorovic/PIXSELL
21.10.2021.
u 20:55

Srbijanski mediji neslužbeno doznaju da je osumnjičeni, inače umirovljeni vatrogasac, često prao automobil ubijenog Gorana Đokića koji nije imao povjerenja u praonice s obzirom da je u automobilu čuvao sefove

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin potvrdio je danas da je priveden osumnjičeni za ubojstvo obitelji Đokić koje je nedavno potreslo Srbiju. Kod osumnjičenog je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su korišteni prilikom ubojstva.

Kako saznaje Kurir, riječ je o rođaku ubijenog Gorana Đokića. Točnije, radi se o bratu njegove tete. Ubojica je živio u blizini ubijene obitelji, znali su se cijelog života i sa žrtvama je bio jako blizak. Nije poznato da su ikada imali međusobnih problema.

Srbijanski mediji neslužbeno doznaju da je osumnjičeni, inače umirovljeni vatrogasac, često prao automobil ubijenog Gorana Đokića koji nije imao povjerenja u praonice s obzirom da je u automobilu čuvao sefove.

Osumnjičeni je unaprijed sve isplanirao. Pripremio je naftu, našao rupu gde će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio. Doznaje se i da je riječ o osobi sa psihičkim problemima.

- Ubojstvo obitelji Đokić zgrozilo je i uznemirilo cijelu Srbiju. Izvedeno je profesionalno, strpljivo, metodično i očito se dugo pripremalo. Uspjeli smo doći do jedne osobe za koju postoji osnovana sumnja da je sudjelovao u monstruoznom ubojstvu obitelji Đokić - rekao je Vulin.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

SK
skupiduša
22:02 21.10.2021.

Koji silni prijevod? Osoba koja je pisala članak ne razumije rodbinske veze!

DU
Deleted user
15:22 29.10.2021.

Zaslužuje smrtnu kaznu instant, treba to uvest nema druge sve otišlo k vragu!

PA
pajper
23:12 21.10.2021.

Dobro da imaju osumnjicenog.Svi koji slično razmiljaju ,trebaju znati prije nego počine ubojstvo da će biti uhvaćeni i procesuirani,neće imati vremena trositi novce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije