Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA POLICIJA

Privedena maloljetna osoba za koju se sumnja da je slala lažne dojave o bombama

Evakuiran zagrebački Avenue Mall zbog još jedne dojave o eksplozivnoj napravi
Fran Rubil/PIXSELL
21.11.2022.
u 16:17

Policija svaku zaprimljenu informaciju ili dojavu o mogućim postavljenim eksplozivnim napravama, uzima krajnje ozbiljno i s oprezom te se žurno obavljaju provjere na terenu, a tako je bilo i u ovim konkretnim slučajevima, poručili su iz policije

PU zagrebačka objavila je da je pronašla osobu koju sumnjiče da je poslala anonimne prijetnje o mogućim postavljenim eksplozivnim napravama na četiri lokacije

"Danas, 21. studenoga u kratkom vremenu između 12.35 i 13.20 sati, Policijska uprava zagrebačka putem svoje e-mail adrese zaprimila je dojave o mogućim postavljenim eksplozivnim napravama na četiri lokacije i to u tri obrazovne ustanove na području Trešnjevke (Selska cesta, Horvačanska i Davorina Bazjanica) te jednoj zdravstvenoj ustanovi na području Centra (Klaićeva).

Policija svaku zaprimljenu informaciju ili dojavu o mogućim postavljenim eksplozivnim napravama, uzima krajnje ozbiljno i s oprezom te se žurno obavljaju provjere na terenu, a tako je bilo i u ovim konkretnim slučajevima.

Odmah po zaprimanju dojava, policijski službenici su žurno i bez odgode krenuli na mjesto događaja, obavili pregled te nisu potvrdili istinitost zaprimljenih dojava, dakle radilo se o lažnim dojavama.

Maloljetna osoba  koja se dovodi u svezu s tim lažnim dojavama, nešto prije 15 sati u prisutnosti majke privedena je u službene prostorije policije zbog utvrđivanja svih okolnosti i provođenja kriminalističkog istraživanja", navodi se u priopćenju.

VIDEO: Izdano žuto upozorenje za veći dio Hrvatske: Sutra stiže novi snijeg, moguća i grmljavinska nevremena.

 


 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cantor
Cantor
16:33 21.11.2022.

Kada izađe iz popravnog doma može se smatrati da je kvalificiran za političara ili barem saborskog zastupnika....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije