Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČENI ZBOG SMRTI 28-GODIŠNJAKA

Pritvoreni jer su mu dali drogu iako su znali da je ovisnik

amfetamin
Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL
01.05.2018.
u 11:14

Nakon ispitivanja dovedeni su i sucu istrage Županijskog suda u Zadru koji im je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Muškarac (26) i žena (31) sumnjiče se da su 28-godišnjaku omogućili konzumaciju droga, što je dovelo do njegove smrti. Zbog toga je protiv njih Županijsko državno odvjetništvo u Zadru pokrenulo istragu, a sumnjiči ih se za omogućavanje trošenja droga. Sumnja se da su njih dvoje navečer 27. travnja omogućili 28-godišnjaku da konzumira drogu u prizemlju kuće u kojoj su 26-godišnjak i 31-godišnjakinja živjeli kao podstanari.

Učinili su to iako su znali da je 28-godišnjak dugogodišnji ovisnik o drogama, a kobne noći konzumirao je o amfetamine, marihuanu, metamfetamine i tablete koje su na popisu droga. Uslijed svega toga 28-godišnjaku je pozlilo te je on 28. travnja u 15.05 preminuo u sobi u prizemlju kuće. Na mjesto događaja je uskoro došla policija, a nakon provedenog očevida 26- godišnjak i 31-godišnjakinja su privedeni prvo na policiju, a zatim na tužiteljstvo. Nakon ispitivanja dovedeni su i sucu istrage Županijskog suda u Zadru koji im je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
majmudin
14:35 01.05.2018.

A drogu treba dati neovisniku?

SU
subara
19:07 01.05.2018.

jbt. pa nece davati drogu netkom tko nije ovisnik. jbt. jbt.

LU
lukathereem
16:06 01.05.2018.

što su mu trebali polomit ruke i noge da se ne drogira. opet bi bili u crnoj kronici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije