Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crikvenica

Pritvoren nasilnik koji je bivšoj partnerici slao prijeteće poruke

Obiteljsko nasilje, Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
19.05.2020.
u 10:44

Javio joj se iz čista mira i u nekoliko poruka joj jasno dao do znanja kako ju planira prebiti i teško ozlijediti

Zbog toga što je prijetio i zastrašivao svoji bivšu partnericu, pritvoren je 28-godišnjak. Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci na zahtjev ODO-a Rijeka odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Ispitan je na tužiteljstvu jer se sumnjiči da je 15. svibnja od 23.30 do 23.42 sati na području Crikvenice bivšoj partnerici s kojom ima zajedničko maloljetno dijete slao poruke. Poruke su bile prijeteće, a u njima ju je vrijeđao te je prijetio da će je prebiti i teško ozlijediti. Preplašena žena ga je prijavila policiji, pa je ubrzo uhićen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije