Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio u istražnom zatvoru

Solinski gradski vijećnik pretukao suprugu pred djecom, izbacili ga iz HDZ-a

Hitna pomoć
Foto: Borna Filić/PIXSELL
20.04.2020.
u 14:47

Blaženko Boban, predsjednik HDZ-a Solin, poslao je priopćenje u kojem obavještava javnost da je 40-.godišnji vijećnik isključen iz HDZ-a.

Vijećnik Gradskog vijeća Solina iz redova HDZ-a i predsjednik DVD-a Vranjic (40) u jednomjesečnom je istražnom zatvoru zbog sumnje kako je u srijedu oko 22 sata divljački pretukao svoju suprugu pred njihovo dvoje djece. 

Policija je izvijestila kako je fizički napadnuta 45-godišnjakinja koja je zadobila teške tjelesne ozljede.

Neslužbeno, žena je u lošem stanju, sa slomljenim rebrom te vidljivim hematomima po glavi i lijevoj ruci primljena na Hitni kirurški prijam KBC-a, a rekla je da je pala niza stepenice. Liječnici joj nisu povjerovali s obzirom na težinu zadobivenih ozljeda. Hitnu pomoć pozvao je njezin suprug, u strahu da će umrijeti nakon što je nesretna žena počela hroptati i gubiti dah.

Kad je policija došla, on je bio vidno alkoholiziran. Iako je muškarac ostao pri priči kako mu je supruga pala niza stepenice, njezine ozljede ga terete pa ga je sudac istrage zatvorio na 30 dana zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke. On se žalio.

Blaženko Boban, predsjednik HDZ-a Solin, poslao je priopćenje u kojem obavještava javnost kako je 40-.godišnji vijećnik isključen iz HDZ-a.

– Odmah po dobivanju informacije da je riječ o članu HDZ-a Solina, po hitnom postupku sam sazvao telefonsku sjednicu Gradskog odbora HDZ Solina, na kojem je donesena jednoglasna odluka o isključenju iz stranke. Kako je riječ o osobi koja je izvršila teško obiteljsko nasilje te mu je određena mjera pritvora na rok od 30 dana, osobno najoštrije osuđujem čin svakog nasilja, a poglavito obiteljskog nasilja. Obiteljsko nasilje mora kod svih nas imati nultu točku tolerancije i biti predmet dubokog zgražanja. Kako HDZ Solina neće i ne želi tolerirati takvo ponašanje u svojim redovima, ali ni u cijeloj društvenoj zajednici, po hitnom postupku proslijedili smo odluku G.O. grada Solina časnom sudu HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije – poručio je Boban.

Komentara 64

DU
Deleted user
14:47 20.04.2020.

Pod stresom je jer ne može na misu.

Avatar Damating
Damating
14:45 20.04.2020.

Stoka, tko je da je. Jaka muškarčina.

Avatar markoii123
markoii123
15:02 20.04.2020.

Pravi rvat,katolik i domoljub. Pred njim je karijera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije