Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VICE PALIĆ OPET U PROBLEMU

Pritvoren jer je maloljetniku prodao travu

Photo by Cristian S. on Unsplash
21.08.2018.
u 14:40

Sutkinja istrage zagrebačkog Županijskog suda odredila mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela

Vice Palić (24), koji je široj javnosti postao poznat po incidentu nakon objave nepravomoćne presude Davidu Komšiću u travnju ove godine, završio je u Remetincu.

Sutkinja istrage zagrebačkog Županijskog suda odredila mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, a sumnjiči ga se za zloporabu droge. Konkretnije, sumnjiči ga se da je proteklog vikenda pred jednom školom u zagrebačkoj Dubravi maloljetniku prodao manju količinu marihuane.

Palić je od ranije poznat policiji, a 9. travnja na zagrebačkom Županijskom sudu bio je zbog nasilja u obitelji, odnosno zbog sukoba s ocem. Nakon što je izašao sa suda, motao se oko zgrade u kojoj je taj dan objavljena nepravomoćna presuda Davidu Komšiću zbog ubojstva Kristine Krupljan.

Komšić je nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora, a kada je po izlasku iz zgrade suda obitelj brutalno ubijene djevojke davala izjave medijima, Palić im je neprimjereno dobacivao. To je isprovociralo strica ubijene djevojke, pa su se njih dvojica i fizički sukobili.

Palić je nakon tog incidenta pobjegao, no policija ga je uskoro našla na kućnoj adresi, te je tada prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 4

RA
raikonen
22:01 21.08.2018.

znači oni koji nisu maloljetni, njima može prodavati

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:05 21.08.2018.

u zatvor sa njim

AI
airbender
17:53 21.08.2018.

smeće djeca od smeća roditelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije