Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U HRVATSKOJ
Povratak na članak

Nove brojke: Dvije osobe preminule, u Zagrebu 8 novooboljelih, u Vukovarsko-srijemskoj 26

Najveći broj aktivnih slučajeva zabilježen je u Vukovarsko-srijemskoj županiji, te u gradu Zagrebu

Komentari 6

BO
boovuu
15:12 02.08.2020.

Najveći broj aktivnih slučajeva zabilježen je u Vukovarsko-srijemskoj županiji, --------------------------------------------------- kad se dozvoli onima koji su u srbiji proveli vikenda ( ili više dana. proslave.) da u u Hrvatsku a da ne primjenjuju mjeru samoizolacije od 14 dana ili kračeče uz obvezu da naprave testiranje na korona virus.

VL
BA
Barbasmora
17:21 02.08.2020.

Ni jedan turist se nije zarazia u lipoj nasoj balkanskoj! Mi smo najsigurnija drzavs u eu! Samo pamet u ruke i fo kraja sezone nemojte testirsti na koronu!

VL
Avatar maskirana_drtina
maskirana_drtina
16:53 02.08.2020.

još ni jednog članka o masovnim prosvjedima u njemačkoj,...ovo se ne pamti još u njemačkoj!....netko ili je opasan ili zaista dobro plaća ovakav medijski blackout...zato svatko pametan zna za vašu "igru" i ne informira se iz režimskih nwo globo homo medija!...

VL
BA
Barbasmora
17:18 02.08.2020.

Ma nije nikakav problem taj virus! Nas i nase teroriste...pardon-turiste! cuva sam bog!

VL
DU
Deleted user
10:48 02.08.2020.

Postali ste zamorni i dosadni s tim koronavirusom. Ne bih otišao na testiranje čak i kad bih znao da o tome ovisi moj život. A osim toga lijeka ionako nema....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.