Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMITE KIŠOBRANE

Zaboravite na sunce: Dolaze obilne kiše i pljuskovi

Pljusak
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
14.09.2017.
u 08:30

Navečer i u noći jače naoblačenje s kišom očekuje se i na sjeverozapadu zemlje

U Hrvatskoj će u četvrtak u većini krajeva biti pretežno sunčano, na kopnu ujutro mjestimice s maglom. Na dijelu sjevernog Jadrana i u Gorskome kotaru oblačnije, ponegdje s kišom i pljuskovima s grmljavinom.

Navečer i u noći jače naoblačenje s kišom očekuje se i na sjeverozapadu zemlje, a na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru moguće su i obilnije oborine.

Vjetar slab do umjeren, mjestimice jak jugozapadni i južni, a na Jadranu većinom umjereno do jako jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 22 do 27 °C.

Pljusak
1/18

 

Komentara 7

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
09:47 14.09.2017.

Nikako nije dobro, ljeto bilo suncano i toplo a evo s jeseni ce kise.

UN
una1
10:31 14.09.2017.

Na Istoku ništa novo, dobro bi došla kiša.

DU
Deleted user
08:54 14.09.2017.

Moram si kupit kišobran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije