Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaća pamet
Povratak na članak

Pripreme za važnu državnu maturu ne nudi nitko od Koprivničanaca

U srednjim školama pripreme će raditi Tvrtka Jajić-Consulting iz Bjelovara, a u Koprivnici svoj ured otvara i bjelovarski Presto centar. Cijene ovise o predmetu i razini

Komentari 5

BR
brbljivica
21:37 14.01.2011.

Da vidimo tko će biti brži u osnivanju tvrtke (SDP) ili u zapošljavanju u školstvu (HSS). Nedaj bože da se pojavi netko pametan i pošten pa da nam djecu i stvarno pripremi za maturu kad to nisu u stanju redovnim putem u školi. Nadrapal je sigurno ili od jednih ili od drugih.

VL
SV
sveznalica100
09:59 15.01.2011.

Čemu onda djeca idu u škole tijekom godine i plaća im se kolovanje,kada nakon svega nisu u stanju položiti državnu maturu (DRŽAVA PROPISUJE PLAN I PROGRAM PO KOJEM SE DJECA OBRAZUJU, A ONDA TO NIJE DOVOLJNO ZA PROLAZ NA DRŽAVNOJ MATURI) JEL ITKO VIDI APSURD SVEGA OVOGA??!?!?!?!?!? FUCHS, ŠTA RADITE?!?!?!?!?

VL
SI
sirena50
11:32 15.01.2011.

Važno je da naši gradski poglavarstvenici putuju po svijetu i troše stotine tisuća kuna na svoje užitke i sa našim novcima, bolje bi bilo da taj novac daju upravo u dodatno obrazovanje, iako su ima puna usta ulaganja u školstvo, ipak se vidi da su varaždnici, bjelovarčani, a da zagreb ne spominjem, daleko ispred nas.

VL
NA
najme
16:39 17.01.2011.

\'\'(tek)\'\' dodatni sati? Kako molim? Što ćeš kad je puno bolje platiti više da dobiješ manje od onoga što čuješ u školi. Nemojte ni slučajno zagrijati stolac i učiti ono što vam piše u knjigama i bilježnicama. Nema na maturi ničega što niste čuli ili pročitali u skupo plaćenim školskim knjigama, ali lakše je prijetiti profesoru. To su vam te vaše iznude i ucjene. Što ste tražili, dobili ste. Novac mamica i tatica platit će da vam se to znanje usipa u mozak. Kad ste ovce, plaćajte.

VL
MA
_MaturAnt_
21:57 25.01.2011.

preporuka svim maturantima -> www.drzavnamatura.com

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.