Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIJEĆE EU
Povratak na članak

Priprema se Europski monetarni fond

EMF bi pomagao u rješavanju kriza poput grčke te sprečavao špekulantske napade na euro, a EMFF bi mikrokreditima olakšavao samozapošljavanje nezaposlenih te pomagao tvrtkama s do 10 radnika.

Komentari 3

OB
-obrisani-
18:03 08.03.2010.

eko,..i EU se \"opametuje\", jer cila Azija, Afrika, Amerika..nezéli suradjivati sa EU zbog precjenjenoga €uricá , a cilo trzíste su preuzeli Kina, Indija, Rusija..itd...,

VL
XA
xaron
18:53 08.03.2010.

Ova situacija sa slabljenjem E zbog Grcke krize i te kako odgovara pojedinim ( izvozno orijentiranim ) clanicama a pogotovo Njemackoj. Pad E od 15 % poboljsao je konkurentski polozaj izvoznka u odnosu na US i zemlje koje su sese vezale ( peg ) za $ , te izvoznici nemaju razloga za preduzimanje hitnih mjera u cilju odbrane E.

VL
OB
-obrisani-
19:19 08.03.2010.

ili to znaci valuta nezavisna od dolara...verovatno su se osetili jakim toliko da ce se ponasati kao novi dolar...ili gresim

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.