Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvan životne opasnosti

Pripadnik Oružanih snaga ozlijedio stopalo na vježbi gađanja

vojnik
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL, ilustracija
04.03.2014.
u 15:17

Iz MORH-a poručuju da je na vježbi gađanja na strelištu pripadnik Bojne za specijalna djelovanja ozlijedio stopalo, nakon čega mu je pružena prva pomoć na mjestu događaja.

Na redovitoj vježbi gađanja iz pješačkog naoružanja danas oko 11 sati u vojarni "Josip Jović“ u Udbini samoozlijedio se pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske, doznaje se iz priopćenja MORH-a.

Iz MORH-a poručuju da je na vježbi gađanja na strelištu pripadnik Bojne za specijalna djelovanja ozlijedio stopalo, nakon čega mu je pružena prva pomoć na mjestu događaja. Izvan je životne opasnosti i prevezen je i zbrinut u Općoj bolnici u Gospiću, u kojoj su liječnici utvrdili ozljede kostiju dva nožna prsta. S longetom će ozlijeđeni tijekom popodneva biti prevezen u KBC Split, gdje će nastaviti daljnje liječenje.

Vojna policija provodi istražne radnje i očevid na terenu kako bi se utvrdile okolnosti ovog događaja.

>> Vojnicima u Afganistanu zbog samoranjavanja oduzeti pištolji

Komentara 3

HR
hrxxx111
15:46 04.03.2014.

specijalac u svakom smislu te rijeci

NE
Nepokolebljiv
16:05 04.03.2014.

Sva sreca da nije pogodio 90 cm vise - prostrijelio bi si mozak!

JO
John13
16:50 04.03.2014.

A ne bi li Vecernjakov novinar zaduzen za javljanje o oruzanim snagama napisao nesto, malcice o ovom briljantom dogadjanju u reziji ministra Kotromanica koji se zove zdruzene vjezbe srpse i hrvatske vojske... Zao mi je covijeka da je ranjen naa vjezbi, nije trebalo. Ali kome treba zdruzena vojna vjezba sa Srbima? Zasto? Kako? Cija je to ideja? Odvratno! Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije