Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE IZVAN SLUŽBE

Pripadnik HV-a poginuo u teškoj prometnoj nesreći u Donjem Dragonošcu

Prometna nesreća
Robert Anic/PIXSELL
02.11.2023.
u 10:08

Pripadnik Počasno-zaštitne bojne HV-a stradao je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u poslijepodnevnim satima u Donjem Dragonošcu, dodaju iz MORH-a

Pripadnik Hrvatske vojske umro je od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u Donjem Dragonošcu, priopćeno je u četvrtak iz Ministarstva obrane RH. Pripadnik Počasno-zaštitne bojne HV-a stradao je u prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer u poslijepodnevnim satima u Donjem Dragonošcu, dodaju iz MORH-a.

Prometna nesreća dogodila se izvan službe. Ministarstvo obrane i Oružane snage RH upućuju najdublje izraze sućuti obitelji, prijateljima i kolegama preminulog pripadnika HV-a, navodi se u priopćenju.

Prometna nesreća dogodila se jučer u 16.05 sati. Kako je izvijestila Policijska uprava zagrebačka, vozač je smrtno stradao prilikom slijetanja motocikla.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije