Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agrokor
Povratak na članak

Prioritet postizanje nagodbe

Privremeno vjerovničko vijeće ne podržava rasprave koje vode u pravcu destabilizacije, produžavanja ili ugrožavanja postupka izvanredne uprave

Komentari 3

MV
Mijat vrdoljak
15:54 05.02.2018.

A dali Bero, Grmoja i Beljak žele opstanak koncerna?

VL
NO
nogogaz
16:49 05.02.2018.

LEX Agrokor je nešto nalik katastrofi od Todorića. Sve normalne države brane se HEDGE novca svim raspoložljivim sredstvima, a mi mu na široko otvaramo vrata. Kad nas bude ot te budalaštine boljela glava, če bit krivi svi drugi... samo nee oni, če u toj katastrofi zaradit teške pare. A to nikako nije ni država ni oni, kojima lopov Ivek ostao duža. Ti novi lopovi imaju ime i prezime, ali teško ćemo ikad saznat ta imena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.