Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska politika u fokusu
Povratak na članak

'Prioritet je formiranje snažnije i suverenije Europske unije'

D. Sassoli: Europa treba snažnog i pouzdanog partnera u Berlinu kako bismo nastavili zajednički rad na socijalnom i zelenom oporavku

Komentari 6

ST
stanoe
06:42 30.09.2021.

EU je za sada americka prostitutka, o koju SAD brise noge.Fko se isprave i postanu neovisni, i budu vodili zrelu vanjsku politiku pocecu ih postivati.

VL
SI
sisavac
07:59 29.09.2021.

sve dok postoje transatlanski savezi nema suverene i samostalne eu. ta eu u zadjih 30 godina nije poduzela ništa za svoju sigurnost. dopustila je, popustila, pred amerikancima, koji na granicama eu-a rade nered, krize. dopustila je razaranje relativno stabilnog bliskog istoka prije 20 godina, i sad ima kaos na granicama, migrante, izgubili su tržište kakvo više nikad neće imati. amer tamo nije imao tržište, europa jest, arapi su dobri kupci bili, svega. eu je pognula glavu, grbaču savila do zemlje, i sad je nitko ne doživljava, znaju da je bez ijednog zuba. eu nikad nije donijela zakone koji bi omogućili stvaranje jačih igrača u industriji, informatici, dopustila da amerikanci odlučuju o spajanju eu poduzeća, dok eu nema prava glasa na američke prilike. ne shvaćate vi kolko je eu podređena. unija bez svoje vojske na koju nema utjecaj nitko izvan eu-a, nije ništa. eu bez obrane svojih interesa nije nikakva suverena zajednica država. euro je jedino što eu drži na okupu, zajedničko tržište. nek se eu gerijatrija prestane predstavljati ko nešto važno, oni su samo oni koji drže dućan na placu.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
05:52 29.09.2021.

Bravo Scholz,dobro je da je Velika Britanija otisla uvjek su nered pravili.Nek ih s amerin.. Toliko su pametni da cekaju kad ce nasut litar benzins i tuku se na benzinskin punpan. strava...Police poluprazne u u trgovinan. plina nema. Mole Brazlcece da im hranu posalju. Govore Rusi sta se to dogada sa kraljevstvom. A da je ovdje u rusiji tako ksko bi se smijali Englezi i domaci amerikanci da da..Ovdje u Rusiji govore htjeli su mnogi visu nezavisnost od ruskog plina. Kazu sad ce placat tisucu dolara tisucni kubni metar illi kod amera kod njih ima alii po tisucu i petsto dolara tisucu kubni metar..Da da njemci ce dobit po 250 dolara po tisucu kubnom metru.Takoder Turski tok Austrijanci isto tako..Madari potpisali sa Rusima novi ugovor na petnaest godina..Sta kazu nasi strucnjaci ba ba, ba placat cemo skupo plin od amera.

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
22:52 28.09.2021.

osnažiti vojsku, postati jak igrač

VL
DU
Deleted user
22:24 28.09.2021.

eu bez velike britanije je slabija upola u svakom pogledu...itd

VL
CR
Crvenozelen1
22:36 28.09.2021.

Šteta što nismo imali nekog poput Scholza 1990te ali nema veze Hrvatska je u novoj Jugoslaviji tj. EU

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.