Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija
Povratak na članak

Priopćenje Zdravka Barišića, Thompsonova menadžera

Marko Perković Thompson poziva i moli sve medije da se suzdrže od senzacionalističkih napisa

Komentari 20

ŠI
šimuka
21:00 21.01.2011.

M. Barišić,lopov od formata,utopljenik koji se i za slamku hvata.Za spasit vlastitu guzicu,spreman pakirat i rođenoj majci.Jado ,od kojeg će mo čuti još kojekakvih gadarija.

VL
ST
standup
23:22 21.01.2011.

..udbaska posla..., \"yugo-akcija u predizbornoj godini\"...classic...

VL
HA
Hamiclar
17:34 21.01.2011.

Jedava čekam novi zakon o medijima pa da u ovakvim situacijama novinar ode u zatvor. Evo Thompsona poljuvali i nikom ništa, piše demantij i nadaj se da će objavit. A Vecernji je vrištao sa \"Razbijen mit o Thompsonu\" ili kakoo je već išlo. Objavio jutarnji, index, novi list, htv, nova... Svi. E sad zamislite da je \"pouzdani izvor blizak istrazi\" rekao da je Barišić izajavio da je Thompson pedofil. Zamislite kako bi se ikad on oprao od toga s ovakvim žutim novinarstvom, makar ne bilo istina. I sad mi objasnite zašto se novinari toliko boje zatvora zbog klevetanja, al se ne boje objavljivat bez da provjere istinitost. Jedva čekam novi zakon!

VL
OB
-obrisani-
17:40 21.01.2011.

@@@@ Piše: Renata Rašović Srušen mit o Thompsonu: Od Čavoglava do USKOK-a ..................................................................................................................................................... HA HA HA HI HI HI HU HU HU HU renata rašović ha ha ha renata rašović , renata rašović ha ha ha ha VEČERNJI, gdje viJI, gdje vi nalazite te novinarke kojima nebih dao ni crvenkapicu prepričati a kamoli napraviti neki esej ili opisati kako krava piša na livadi. RENATA RAŠOVIĆ ha ha ha ha ha .......kakvu novinari takav list!

VL
LA
lacković
18:01 21.01.2011.

iako nekad ljubitelj thompsona, odavno sam shvatio kako daleko više nego što je potrebno unovčava svoje i domoljublje dijela naroda koji ga voli, toliko da se to može opisati sramotnim. i ne bih se uopće čudio da se na kraju onakvi napisi od nekidan ispostave točnima, novac kvari ljudi pa tako i MPT.

VL
OB
-obrisani-
18:10 21.01.2011.

Marko nedaj se .... Mi smo uz tebe ,tvoji stovatelji i fanovi,a Braisic ce opet zavrsiti tamo gdje mu je mjesto .... U Remetincu.... !

VL
UT
utatica
18:19 21.01.2011.

gospodin bio i ostao, sirovi kmeri neka se u pišalini utope

VL
MI
misho32
18:26 21.01.2011.

dva velika zla u Hrvatskoj su pravosuđe , koje ne sudi po pravdi već po političkim direktivama i mediji koji mogu slobodno oklevetati i oblatiti svakog poštenog čovjeka a da za to ne snose nikakve posljedice. Ovaj slučaj sa Tomsonom to jako dobro pokazuje . Ako je u istrazi taj Barišić tako i optužio Tomsona , kako je to moglo izači u javnost i kako su na osnovu toga mogli mediji ovako blatiti i kompromitirati Tomsona . Jasno je da ti naši mediji su strašno zlo kojim neprijatelji hrvatske manipuliraju.

VL
DJ
djmoslav
18:48 21.01.2011.

RENATA SMEĆE KOMUNISTIČKO KOLIKO IH JE PREŠLO PREKO TEBE PRIJE NEGO SI OVO NAPISAL GADURO ZAČEPI

VL
PG
praseca gripa
19:58 21.01.2011.

Sve ovo pjenjenje i izivljavanje nad Thompsonom je prazna puska. Thompson je legenda!

VL
DJ
djakputnik
20:30 21.01.2011.

\"Platiti 2007. godine pola milijuna eura za nepjevanje pjevaču apsurdno je i smiješno!\" Ovakvu izjavu mogu dati samo oni koji nisu bili u dodiru sa HDZ-om. Potkupljivanje je jedini razlog zašto se HDZ održao na vlasti do danas.

VL
DU
Deleted user
21:09 21.01.2011.

Jedva čekam novi zakon o kleveti. Još vam je malo ostalo gospodo novinari, a onda.... Godina dana turizma za laži koje objavljujete i skrivate se iza neovisnih izvora.

VL
OB
-obrisani-
21:16 21.01.2011.

Evo svjetski novinari Thupson vas moli da prestanete pisat....ODMAH..ste čuli \"HRVATSKI pjevač koji je poznat po tome da gaji pronacističke simpatije u centru je hrvatske javnosti nakon optužbi za korupciju koje kažu da je primio pola milijuna eura tijekom predizbornee kampanje samo da ne bi nastupao\", počinje svoj izvještaj o Marku Perkoviću Thompsonu novinska agencija AFP koju prenosi niz glasila iz Europe.

VL
OB
-obrisani-
21:18 21.01.2011.

Kaj se vi slovenci guhi......niste čuli Thuposona....ODMAH PREKIDAJ PISANJE.. Slovenski mediji također s neskrivenom pažnjom prenose najnovije vijesti oko Thompsona, a Žurnal 24 donosi tekst pod naslovom: \"Podkupil \'ustaškega\' pevca\". Podsjećaju kako je Thompson često kritiziran zbog pretjeranog nacionalizma ii ustaštva te da promovira nasilje, ekstremizam i fašizam.

VL
Avatar cetina
cetina
21:39 21.01.2011.

\"Srusen mit o Thompsonu\",jadno da jadnije nemoze biti! Ovo je skuhano u istoj kuhinji koja ga vec dugo vremena napada.Dali se vi jadnici pitate sto ce biti sa vama kada \"Pravda\" zakuca na vrata.Tada necete imati pravo kazati Nisam Znao.Thompsone dragi,znam da znas da je posteni hrvatski narod uz tebe,ostani i dalje vjeran Bogu i svojoj Domovini.

VL
GI
GIUSEPPE6464
21:48 21.01.2011.

Prekjučer optužnica srba za naše branitelj, jučer atentat na josipovića u Berlinu (kao da ga u Zagrebu nije moguće smaknuti ako netko hoće i to lakše nego u Berlinu), danas priča o Marku i zamisli ni manje ni više nego 516 tisuća (da je rekao 500 ili 550 tisuća još bi bilo ok ali ovako), i sve to kao da je iz jedne UDBAŠKE kuhinje izišlo, možda je tu i Amnesty ili onaj musliman Podumljak ili kako već sve smislio... \"UDBA NA DELU\" jer Njemačka traži ubojice naših isljenika, a UDBI treba im malo drugih priča da bi se zaboravilo na njih

VL
KR
Kronika
08:31 22.01.2011.

Pa komentari u korist Perkovića su polali uglavnom kukavice i zbjeglice, koje su napustile svoju rodnu grudu otišavši u svijet zbog pohlepe, i sada nama koji smo opljačkani od njih, njihovim mecena, HDZ-a, Crkve dijele lekciju i spotiću UDBU, Jugoslaviju,, komunizam. Ja sam vjernik, rođen u Hrvatskoj i tu ću umrijeti, ali ova vlast, ovaj sistem, HDZ na čelu sa Crkvom ne može pofarbati sve građevine što je onaj sistem izgradio, a ne bi nam donio napredak. I stara poslovica veli: Nije važno što ti netko veli nego tko ti veli. Pa ako ti dezerteri i ništkorisni Hrvati imaju malo ljudskosti gurnuli bi glavu u pijesak.

VL
DE
denderi
09:40 22.01.2011.

kao veliki hrvatina morao se odreči ponuđene lovice no oslastila se lovica markecu i zaboravio da uzima novac stoci sitnog zuba,,,,bljak

VL
Avatar cro1com
cro1com
10:08 22.01.2011.

22.01.2011. u 08:31h Kronika je napisao/la: Ja sam vjernik\"?? Ajmo sad vjernice u sav glas nekse cuje preko brda i planina. Čija je ono livada, čija je ono trava Čija li je divojka rumena i plava Ivanova livada, Ivanova travava Ivanova divojka, rumena i plava Odvela nam Ivana, ta sudbina kleta Odvela sa Kupresa priko bijela svijeta Ostala je samo jedna želja jaka Zapjevati pjesmu kupreškog junaka Moj Ivane, pobratime mio Jesi l\' skoro na Kupresu bio Jel\' kupreško polje uzorano Jel\' na njemu žito posijano Vratit će se Ivan s tisuću momaka Pjevat će se pjesme naših kuprešaka Pokosit će Ivan livadu i travu Oženit će divojku rumenu i plavu

VL
SA
saad
10:49 22.01.2011.

za one koji pisu za i protiv Perkovica,nije tesko pronaci,dali se radi o lazi ili istini.Neka porezni ured pregleda poslpvanje g.perkovica i njegove okoline,onda se moze doznati jeli varao drzavu i koliko je novaca dobio od Sanadera ili nije.kad bi ja u Australiji upisao zaradu od $100000.00,a kupio vrijednosti duplo brzo bi me pronasla porezna uprava i platio duplo plus kamate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.