Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašao ljubav
Povratak na članak

Princ Albert II. zaručio se s južnoafričkom plivačicom

Svjetski poznat plemić, predsjednik monegaškoga Olimpijskog odbora i sportaš koji je pod zastavom Monaka čak pet puta nastupio na Zimskim olimpijskim igrama, nikada se do sada nije ženio iako iz svojih prijašnjih veza već ima dvoje djece.

Komentari 4

TO
torrente
20:49 23.06.2010.

da nema love ne bi ga ni pogledala.

VL
UK
Ugo Kajvez
21:08 23.06.2010.

23.06.2010. u 20:49h torrente . Hahahaha, ... upravo sam to htijeo komentirati ........

VL
IB
istina_boli
06:37 24.06.2010.

Nije on ni mutav, na ovakvu trebu i ja bih pao!

VL
BU
burgos0308
08:47 24.06.2010.

Ima dijete s konobaricom,stjuardesom ! To puno govori o njemu kao osobi . Prazan, bedast,umišljen i dobrano čelav(zaista jako seksi). Mlada dama koja će se eventalno udati za njega, čini tešku pogrešku. To me jako podsjeća na švedsku princezu kojaja je za supruga odabrala osobnog trenera. Pa zar nakon toliko godina školovanja i obrazovanja i kraljevskog života ,spadne na trenera ? Ma, pogledajte tog zalizanog papka. Uostalom, i njen otac je za svoju družicu izabrao, pazi bogati,stjuardesu. Navodno, medicinske sestre imaju onu stvar od zlata. Što to imaju stjuardese ? Stvar od platine ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.