Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Princ Albert II. zaručio se s južnoafričkom plivačicom

Svjetski poznat plemić, predsjednik monegaškoga Olimpijskog odbora i sportaš koji je pod zastavom Monaka čak pet puta nastupio na Zimskim olimpijskim igrama, nikada se do sada nije ženio iako iz svojih prijašnjih veza već ima dvoje djece.
23. lipnja 2010. u 17:52 4 komentara 7 prikaza
princ

Kraljevska palača u Monaku objavila je jučer da se pedesetdvogodišnji vladar ove europske minidržave princ Albert II. zaručio s južnoafričkom plivačicom Charlene Wittstock. Svjetski poznat plemić, predsjednik monegaškoga Olimpijskog odbora i sportaš koji je pod zastavom Monaka čak pet puta nastupio na Zimskim olimpijskim igrama, nikada se do sada nije ženio iako iz svojih prijašnjih veza već ima dvoje djece.

Osamnaestogodišnju kćer dobio je iz veze s američkom konobaricom Tamarom Rotolo, a šestogodišnjeg sina ima sa stjuardesom iz Toga Nicole Coste, no nijedno od ove djece nema pravo na prijestolje jer ne potječu iz formalnog braka. Dugo je princ Albert tvrdio da nema sreće u ljubavnom životu, a pojadao se čak i milijunima gledatelja kada je 2004. gostovao na glasovitoj emisiji Larryja Kinga emitiranoj na CNN-u.

– Bio sam u nekim vezama, koje su se obično raspadale poslije nekog vremena. Nikako ne mogu naći osobu koja mi odgovara – rekao je tada princ napominjući da “ženu svog života” traži dulje nego većina ljudi.

Ipak, sreća mu se osmjehnula dvije godine nakon tog intervjua kada je upoznao danas tridesetdvogodišnju bijelu Južnoafrikanku Charlene Wittstock. Zamamna plavuša specijalizirana za leđno plivanje posve je očarala princa koji se proteklih godina bez nje gotovo nije ni pojavljivao u javnosti. Sada je njihova veza dignuta na viši stupanj, no još nije poznat točan datum vjenčanja.

Rokovci: Zadruga Vinkovačka Šparoga
Preplavila slavonska polja
Zarada je 25.000 kn po hektaru: Kultura je to koja je i do 8 puta isplativija od pšenice
Merkur osiguranje
Ne zanemarujte zdravlje
Sad je najvažnije brinuti o zdravlju: Pet ključnih liječničkih preporuka koje ne smijete zanemariti
  • torrente:

    da nema love ne bi ga ni pogledala.

  • Ugo Kajvez:

    23.06.2010. u 20:49h torrente . Hahahaha, ... upravo sam to htijeo komentirati ........

  • istina_boli:

    Nije on ni mutav, na ovakvu trebu i ja bih pao!