Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Psihijatri o napadima
Povratak na članak

Primitivci i narcisi ne trpe drukčije, zato napadaju Gretu

Psihijatar Ante Bagarić drži da je nedopustivo i stigmatizirajuće reći da Greta ne može govoriti o klimatskim promjenama jer ima Aspergerov sindrom

Komentari 18

TH
than
23:40 02.10.2019.

Lijepo. Lagano dolazimo do toga da, ako kažeš svoje osobno mišljenje moraš paziti što ćeš reći jer možeš ispasti primitivac-narcis. Možemo li onda logičkim silogizimom okarakterizirati dotične psihijatre da su također primitivci-narcisi jer ne mogu podnijeti mišljenje ovih što nee mogu podnijeti govor Grete ? Ili ćemo da pravimo izuzetke ? I ne. Ti koji su komentirali unaprijed napisan govor Grete nisu niti primitivci, niti narcisi. Oni su jednostavno loši ljudi. Nema potrebe vrijeđati primitivce i narcise.

VL
Avatar antimaterija
antimaterija
23:43 02.10.2019.

Doktori su promašili bit, nitko normalan ne vrijeđa Gretu, bit je sloboda mišljenja za sve! Imamo klinku bez ikakvih kvalifikacija iza koje stoji dominantna znanstvena misao a s druge strane kvalificirane znanstvenike koji se tom misli ne slažu. Upadljivo je to da se klinki daje neupitno pravo slobode izražavanja a znanstvenike "disidente" se ismijava, ponižava i ušutkava, to je ukratko poanta ljutnje ljudi. Osobno držim da je više dokaza za "Gretinu" teoriju ali isto tako smatram da svi znanstvenici koji sumnjaju, trebaju dobiti pravo javnosti uz dužno poštovanje. U slučaju Grete ono što me ljuti nisu ni njena osoba, ni grimase, ni njena bolest, nisu to ni tobožnje teorije zavjere, već njen ton i način. Oni su docirajući, s visoka i u stilu optužnice, kao da mala ima 2 doktorata i kao da je član nekog prijekog suda. Makar bila u pravu, nepoštivanjem drugih se postiže samo otpor. U oči upada i iritira i to što je mala mogla biti bilo koja X-osoba ali ona dolazi iz super bogatog i privilegiranog svijeta koji ima i resurse i načine prelaska na skupe zelene tehnologije, a i danas gladni 3. svijet koji tek pokušava izaći iz bijede za koju su uvelike odgovorne iste te bogate i moćne zemlje teško da može pratiti taj diktat osviještene, mlade djevojke uglavnom nesvjesne svih razmjera bijede tog svijeta. I dok govori "kako se usuđujete?" nesvjesna je kako je to pitanje postavljeno baš njoj i to od djece koja umiru od gladi u zemljama 3. svijeta a kojima je razvoj jedina šansa.

VL
BA
BakaMraz
22:44 02.10.2019.

Jesu li svi ovi psihijatri potpuno slijepi? Zar nitko nije primjetio ljutito lice ovog djeteta koje isijava zestoku mrznju prema onima kojima je njen govor upucen?!

VL
MM
Marljivi mrav
23:00 02.10.2019.

Žalosna činjenica : djeca zdrava i ona sa problemima u razvoju su prazne čaše koje treba napuniti i odgojiti sa ljubavlju i dobrotom... to nije uvjek tako. Tog trenutka kad djete usisava mržnju kao spužva , postaje oružje onoga tko to uči djete. Na sudu još nisam čuo da je pištolj dobio 20godina zatvora jer je upucao nekoga. Mučnite tim glavicama ili je i vama odraslima toliko ispran mozak pa nemate više objektivno viđenje stvari?

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
01:06 03.10.2019.

E masonu, gdje će ti duša. Klima nikad ljepša a ti želiš ugušiti biljke i pčele, te cijepiti ljude protiv gripe(svinjske, ptičje, spanjolske, masonske i dr). Prašite stanovništvo iz aviona, proizvodite GMO voće i povrće bez koštica, prodajete oružje i drogu, vrbujete djecu za vaše ciljeve koji su upereni protiv njih. E ološu i vucibatino kako misliš da ćeš pobijediti Istinu, Put i Život, Krista. Obrati se masonu dragi dok još nije kasno i reci i drugim masonima da kažu đavlu da neće više biti njegove sotonjare

VL
DU
Deleted user
22:54 02.10.2019.

Upravo je ovakve reakcije predvidio Rasoudić za sve one koji ne podržavaju tu “idogiju”.

VL
MM
Marljivi mrav
23:25 02.10.2019.

Drago djete nađi svoj mir. Demoni tobom manipuliraju. Bože pomozi joj... tko tako iskorištava nedužno djete koje još ima neku bolest, to je čisto zlo- čista tama.

VL
DU
Deleted user
06:56 03.10.2019.

Uvaženi dječji psihijatar Nenad Jakušić bi morao znati da nitko normalan nije pobornik uništavanja okoliša i ove planete niti mrze jadnu Gretu nego su svi ljuti na kriminalce i libtard -ljevičarsku mafiju koja uz pomoć sorosovih slobodnih i neovisnih medijadija ide tako daleko da koristi bolesnu djevojčicu zarad ostvarivanja svojih ciljeva ... tu je okoliš kao i uvijek na zadnjem mjestu ....

VL
CR
crodux
12:36 03.10.2019.

nije im prošla obmana, pa je sad idu branit, dajte molim vas!

VL
Avatar raco
raco
08:38 03.10.2019.

"Užas je da se bilo tko ruga Greti govoreći i pišući da ima Asperger, da je neodgojena. To samo pokazuje trulost civilizacije i koliko nema empatije prema tom djetetu. " Time je sve rečeno. Mi kao vrsta, generalno smo jako nazadni.

VL
Avatar Cohen
Cohen
12:02 08.02.2022.

Asocira me na Ivanu Orleansku. Imponira, a nije me lako impresionirat. Da saznam o uvjetima njezinog odrastanja i njezinim razmišljanjima kupih (auto?)biogtafsku knjigu "Naša kuća u plamenu". Koga briga za Asperger!

VL
DO
dominik78
22:48 02.10.2019.

Greta nema formiranu Licnost sto znaci da Kolektivno Nesvjesno (ono sto vi zovete bogovima) na nju djeluje direktno, i zato je ona toliko agresivna i bez finih i laskavih rijeci tipa "molim", "hvala" i "izvoli"! S obzirom da smo mi ostali odrasli davno izgubili vezu sa Objektivnom Stvarnoscu, ne postoji recept za nas nego potresi, oluje, pozari, poplave, i, dakako, poslastice ratnih igara! Pa, uzivajmo !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.