Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVDA JE ZADOVOLJENA

Primijetili su da se pas drukčije ponaša, kamera otkrila uznemirujući razlog

Foto: Screenshot
1/2
08.01.2019.
u 18:46

Sud u Leedsu zabranio je zlostavljačici držanje i brigu o psima u iduće dvije godine nakon što je priznala da je udarala psa

Britanka Jacqueline Wilkins dobila je zabranu držanja pasa nakon što je snimljena kako fizički zlostavlja psa. Snimka je nastala u kući vlasnika psa koji su Jacqueline platili da im čuva pse.

Vlasnici su postavili kameru u kuću kako bi pratili ponašanje trogodišnje bokserice koja se u jednom razdoblju naglo promijenila. Na snimci su mogli vidjeti kako se Jacqueline dere na psa i udara ga nekoliko puta.

Sud u Leedsu zabranio je zlostavljačici držanje i brigu o psima u iduće dvije godine nakon što je priznala da je udarala psa.

– Šokirao sam se kada sam vidio snimku – rekao je vlasnik Gary Hirtsch i dodao kako nije mislio da će morati misliti i na to jer je riječ o osobi koja bi navodno morala voljeti pse.

– Odvratno je to što je učinila i drago mi je da smo izborili pravdu za Bellu. Ona nije zavrijedila da ju tako tretiraju – prenosi njegove riječi Daily Mail.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
20:50 08.01.2019.

Evo kako to Britanci riješe po kratkom postupku, poremećenoj agresivki zabrane držanje životinja, a ne kao kod nas, smeća mogu zlostavljati, trovati i svašta, i nikome ništa jer su nerijetko i veterinarski inspektori lijeni, potkupljivi i posve neadekvatni za posao koji bi trebali raditi!

Avatar antoinette
antoinette
23:49 08.01.2019.

Dvije godine? Trebali su joj dozivotno zabraniti, psihopatkinja jedna.

NV
novo vriijeme
23:23 08.01.2019.

Poremećena pijandura, još su joj platili da čuva psa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije