Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na radu
Povratak na članak

Prilikom razminiravanja poginuo pirotehničar, otac dvoje djece

Iza sebe je ostavio dva maloljetna sina, dvojicu dječaka u dobi od 10 i sedam godina.

Komentari 13

Avatar commentator
commentator
23:20 29.06.2010.

Čovjek je radio plemenit posao, sućut obitelji. Veliku Božju milost upoznajemo u teškim trenucima.

VL
OB
-obrisani-
19:58 29.06.2010.

Još jedna u nizu nepotpunih informacija. Čovjek je poginuo pri uništavanju UbS-a , a ne razminiravanju , znači prvenstveno nestručnosti i neznanja njegovog ili njegovih nadređenih (podređenih) S obzirom kakav je kadar u HV-u i nije ništa čudno .

VL
BO
boston
18:43 29.06.2010.

Pokoj mu dusi ! Sucut obitelji ! Jos jedna zrtva besmislene mrznje koja i dan danas ubija. Udovica zena, sirocad djeca. Neidem u crkvu, nevjerujem u boga. No vjerujem u njegova nacela: Ljubi bliznjeg svoga Pomozi Nekradi Neubij Oprosti.... II krenimo naprijed u nadi da nas novi ciklus mrznje nece sustici u nekom sljedecem vremenu. MIR LJUDIMA!!!

VL
Avatar beg
beg
19:37 29.06.2010.

koliko ih gine dnevno u iraku palestini ili avganistanu i niko nista a kod nas pogine jedan covjek pokoj mu dusi i digne se prasina koda je smak svijeta pa zar nevidite kojim se je zanimanjem covjek bavio bio je pirotehnicar a takvi ginu svake sekunde

VL
Avatar mliniški
mliniški
20:17 29.06.2010.

Premalo se ulaže novca u struku (obuka i sredstva) a previše u kojekakove fukare - savjetnike za razminiranje.

VL
ZA
zac38
22:10 29.06.2010.

Beg, ti si jedna obična besčutna budaletina!!!

VL
RA
razočarana
00:43 30.06.2010.

Dragi svi, svi koji komentirate..........prije nego napišete bilo koje slovo, bilo gdje, dobro razmislite, ne u puštajte se u komentare o onome o čemu niste informirani..... Ja jako dobro znam kako izgleda život jedne osobe koja se bavila ovim opasnim poslom.....još bolje kako izgleda život njegove obitelji, zato Vas sve molim dajte malo poštovanja i sućuti u ovim bolnim trenucima za njegovu obitelj, radne kolege, prijatelje i ............. A tebe Cupi, neka čuvaju anđeli..........neka ti je laka Hrvatska zemlja........... u Stvari ti si sada anđeo koji će čuvati svoja dva mila i draga anđela .........i svoju Mateju......... Ti si gore i moraš, moraš isto onako kako si radio svoj opasan posao savjesno i odgovorno raditi i ovaj novi na koji si danas otišao....... R.I.P.

VL
HO
Hoch03
01:14 30.06.2010.

Neka ti je blagoslovljena hrvatska zemlja po kojoj mi, iza Tebe, na njoj ostali ,mozemo slobodno hodati ! Hvala ti ! Neka te andjeli prate.. Tvoju suprugu i tvoju djecu neka prati vjecita ponos na Tebe ! Nikada te nisamm vidio , ali i to je moja bol veca.. kada cujem za ovakve sudbine ! Pocivaj u miru !

VL
FI
fiberglas
01:42 30.06.2010.

Pokoj duši Vladi a obitelji sućut. A Bog neka bude u pomoći onima koji su ostali u HV-u. Ja sam ´´jako´´ dugo bio profi vojnik.U mirovinu sam otišao jer nije se više mogao izdržati pritisak ( uza svu volju i profesionalnu psihološku uvježbanost) onih koji misle da vode vojsku.Eh jedno je misliti a drugo ´´cvijeće brati´´. No, moja poruka svim bivšim kolegama je samo jedna - p-a-m-e-t u glavu, opuštanje - niks, ni pod razno.Rezultat - puno glavobolje, ali.........glava na ramenu i kakva -takva mirovina.

VL
OB
-obrisani-
01:53 30.06.2010.

Sucut obitelji ... andeo \'Cupi\' pocivao u miru Bozjem ڿڰۣ—ڿڰۣ—ڿڰڿڰۣ—ڿڰۣ—ڿڰۣڿڰۣ—ڿڰۣ—ڿڰۣڿڰۣ—ڿڰۣ—ڿڰۣڿڰۣ—ڿڰۣ—ڿڰۣ Ono sto jednom nije bilo, a kasnije nece biti, To je To nesto, sto nije ni sada

VL
IB
istina_boli
10:58 30.06.2010.

Nisu to poslovi za ozenjena covjeka. Bog ti pomogo junacino!

VL
OB
-obrisani-
12:07 30.06.2010.

što će jadan čovjek morao je nekako prehranit obitelj kada mu je država tako perspektivna kao da je imao drugih opcija!a mi došli do dna ali i dalje kopamo! R.I.P.

VL
Avatar sin
sin
08:29 01.07.2010.

Iskrena sućut obitelji ,a tebi Vlado neka je laka hrvatska zemlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.