Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA PONUDA

Prilika života: Besplatno putujete i fotkate milijunaša za Instagram za bijesnih 370 tisuća kuna

Foto: GettyImages
1/3
19.12.2019.
u 10:07

Budući zaposlenik treba imati važeću putovnicu, biti u mogućnosti putovati i oko za savršenu fotografiju.

Australski milijunaš Matthew Lepre provest će iduću godinu putujući po Europi i SAD-u. A kako njegovi brojni pratitelji na društvenim mrežama ne bi propustili sve što se događa u životu osnivača Ecom Warrior Academy, Lepre nudi nekom sretniku priliku da bude njegov osobni fotograf i platit će mu za to 55 tisuća dolara (oko 370.000 kuna) na godinu.

- Samo u protekloj godini uspio sam proširiti posao tijekom putovanja u Ujedinjene Arapske Emirate, Indoneziju, SAD, Novi Zeland, Italiju, Francusku, Španjolsku, Švicarsku i Tajland, a sada ću se moći osloniti na mog najboljeg prijatelja koji će uvijek biti pored mene da me slika - kazao je Lepre.

Budući zaposlenik treba imati važeću putovnicu, biti u mogućnosti putovati i oko za savršenu fotografiju. 

Foto: GettyImages

Mladi milijunaš istaknuo je kako je njegov život postao poprilično užurban, te da bi odabrana osoba trebala biti fleksibilna i sposobna pridružiti mu se bilo gdje ga put nanese. Lepre bi pokrio troškove leta i smještaja, a od fotografa očekuje da ima svoju profesionalnu opremu. 

Lepre je vlasnik četiri online trgovine, a milijunaš je postao nakon što je odustao od studija s 23 godine i pokrenuo svoj biznis, piše Daily Mail. 

1/29
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije