Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mijat stanić
Povratak na članak

'Podržali su nas Crkva, branitelji... akcija mora uspjeti!'

Iz vlastitih prihoda oba sindikata osigurali smo oko 500.000 kuna u što nije uključen rad, koji je ujedno i najskuplji – rekao je Mijat Stanić

Komentari 24

Avatar žič
žič
11:17 14.10.2014.

protiv sam monetizacije,ali glavni cilj ovog referenduma je...naplatne kučice,gdje se za malo rada dobiva dobra plaća,nije mi jasno zašto država ne uvede vinjete,sve države koje naplačuju putovanje autocestama zarađuju dobru lovu na prodaji vinjeta,znam autocestu varaždin-- goričan gdje dnevno prodje stotinjak automobila,a,,izabrani,,sjede tri smjene bez posla a plača ko bog,napisao sam izabrani jer taj posao je teško dobio obični nezaposleni smrtnik,moral si imati dobre veze da dobiješ posao na naplatnim kučicama,sjetimo se koliko je bilo afera sa zapošljavanjem na nap.kučicama...

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
11:04 14.10.2014.

..zaustaviti totalnu rasprodaju svega... te daljnje pretvorbe, privatizacije, koncesije, monetizacije... sklapanje štetnih ugovora, nepovoljnih najmova i dr... i napraviti veliku reviziju svih provedenih pretvorbi i privatizacija...

VL
19
1995josip
11:34 14.10.2014.

SDP kukuriku kokošinjac je zaustavio gradnju autoceste koja je od Zagreba došla do Lekenika a trebala je još nekih 20 km do Siska ! Nadam se da uskoro bude došla nova pametnija Hrvatska vlada koja bude shvatila da završetak autocestee do Siska bude pokrenuo i razvoj SM županije kojom su zadnjih deset godina kokošarili SDP , HNS , HSP , SDA I SDSS ! Sada USKOK i DORH imaju pune ruke posla sa kukuriku partnerima u Sisku . Brojni savjetnici bivše SDP županice budu morali vratiti nezakonite naknade za izmišljene savjete koji su loše savjetovali županicu .Novi župan bude morao napraviti reviziju svih poslova koje su zadnjih deset godina radili kukuriku partneri u SM županiji .

VL
SP
==spartak==
12:05 14.10.2014.

Treba lijepo vratit ukradeno, uvesti prijeki sud ma kolko to bilo ne demokratski. I kad skines tri cetri lopova drugi ce razmislit o kradi.

VL
DU
Deleted user
13:05 14.10.2014.

autoceste nisu naše dok se dug ne otplati

VL
GE
Getgum
12:42 14.10.2014.

Nije mi jasna logika građana koji to potpisuju,na sve ove ceste polažu pravo strani kreditori,znači oni su pravi vlasnici,kao drugo ako uspije ovaj referendum morat će se novac naći na drugom mjestu zdrastvo,školstvo,mirovine.To mi je zrelo razmišljanje kao i oni koji su uzimali stambene kredite u francima a sada plaču po medijima,da njihovu neodgovornost riješi država ,reći će niko nam nije rekao za rizik,sjetite se dolara 2002-2003 kada je oslabio 50% tako i svaka valuta može porast 50% što se i desilo sa frankom.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
13:00 14.10.2014.

napravimo IPO autocesta za građane republike Hrvatske.Kad sve pametne sindikalne glave znaju da je čisti profit 80 milijardi kuna,lako ćemo naći milion Hrvata koji će uložiti po 30000 kuna.Jel ako je čista zarada koncesionara 50 milijard pa zašto mi takoo pametni ne bi spremili lovu u svoj đep??

VL
DU
Deleted user
11:12 14.10.2014.

Dobar im je slogan.....Ne damo nase AUTOCESTE......Kako za nesto mozemo reci da je nase kad nije NASE.......

VL
OR
<orlando>
14:38 14.10.2014.

Kako oni samo lijepo kažu , to je 2000 škola, E sad se kao sjetili škola i djece, igraju na ljudsku slabost, a zapravo nemaju pojma niti ih zanimaju škole ni vrtići.

VL
MT
Mirko Tot
05:17 15.10.2014.

Napraviš li kuču vrijednu sto tisuća eura sa novcen posuđenih u banci, kako možeš tvrditi da je to tvoja kuća.Vlasnik kuče ostaje kreditor dok god posuđeni novac ne vratiš do zadnjeg centa, plusa kamate. Stoga ne razumijem kako možemo tvrdititi da su to "naše" ceste, a osim toga posuđeni novac za tu gradnju ne možemo vračati. Iz tog razloga neka potpisnici za referendum prvo riješe taj problem.

VL
2X
2Xgeneral
12:33 14.10.2014.

sindikat, stanić, sever i svi drugi znali su za monetizaciju i prije dvije godine da će biti?? Jel točno??? je! Što onda nisu proveli referendum a ne sada kada su investitori uzeli dokumentaciju i rade analize!!!!!!! Koliko su love potrošili a sada država ODUSTAJE!!!! Koja je to slika investitorima??? Tko će odgovarati za štetu???? SINDIKATI - stanić, sever i konpanija??? sramota uopće spominjati te likove koji laprdaju bez osnove čuvajući svoja uhljebljenja!!! nemaju oni pojma ni o čemu! žalosno da takvi likovi uopće dolaze u javnost. postavite im pitanje odgovornosti nakon odustajanja investitora i tko će platiti nastalu štetu??

VL
DU
Deleted user
13:01 14.10.2014.

a kome bi vi prodali auto cestu iz koje raste trava posebno kaj je rojs gradio

VL
BJ
Bjelovar112
10:48 14.10.2014.

Zaboravili ste rec da Vas u Bjelovaru pokriva HSLS a to gdje je Kosor I Hrebak nebu kod nas proslo ! Vama svaka cast ali bez njih .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.