Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijene im došle do grla
Povratak na članak

Prijevoznici traže povrat dijela trošarina na gorivo

Sve više hrvatskih cestovnih prijevoznika toči gorivo na slovenskim benzinskim crpkama jer dobiju povrat dijela trošarine.

Komentari 1

ST
stefj
21:51 15.05.2018.

Evo, ne isplati se biti niti prijevoznik u Hrvatskoj... Definitivno jedino što prolazi je biti uhljeb, svi ostali bolje da odu. Svakim danom sve više napredujemo - svaki dan sve manje struke, svaki dan sve manje mladih, svaki dan sve manje privatnih firmi, a broj uhljeba raste, rashodi države rastu. Svjetla budućnost, nema što... Nevjerojatno je što su politika, mediji, sindikati, državni i javni službenici napravili od Hrvatske. Još malo pa će nas i Bugarska prestići za potpuni uspjeh...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.