Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čakovec

Uz pomoć bankarice izvukli 3,3 milijuna kuna

novac
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
01.09.2017.
u 16:46

Prookrivljena je zaposlenica banke u Čakovcu koja je izradila sedam krivotvorenih ugovora o eskontu mjenica i drugu dokumentaciju

Sedmero osoba i dvije tvrtke optužilo je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu zbog zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, krivotvorenja, pranja novca i drugih kaznenih djela.

Prookrivljena je zaposlenica banke u Čakovcu koja je izradila sedam krivotvorenih ugovora o eskontu mjenica i drugu dokumentaciju. Dvojica optuženih su izdali lažne mjenice i dokumentaciju na temelju koje su ishodili da se okrivljenim fizičkim i pravnim osobama isplati ukupno preko 3,3 milijuna kuna, od čega su na štetu banke zadržali više od 2,7 milijuna kuna.

Komentara 3

Avatar babas
babas
04:59 25.09.2017.

Sposobni su nema šta,tko je jamio jamio! Niti će novac vratiti,niti će u zatvor.

OB
ObrenM
20:36 01.09.2017.

Prvookrivljena-bez imena i prezimena.Jadnog li novinarstva.

BI
biserkablagus4
18:39 01.09.2017.

Da je malo vise uzela nebi ni primjetili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije