Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLIN

Prijetnjama natjerao šegrta da prizna krađu motocikla

bomba
Arhiva VL
02.03.2010.
u 11:48

Naldo M. (33), vlasnik automehaničarske radionice u Solinu, prijavljen je zbog prijetnje i nanošenja ozljeda 16-godišnjaku koji je u njegovoj radionici bio na školskoj praksi.

Naldo M. (33), vlasnik automehaničarske radionice u Solinu, prijavljen je zbog prijetnje i nanošenja ozljeda 16-godišnjaku koji je u njegovoj radionici bio na školskoj praksi. Naldu je netko ukrao motocikl marke yamaha pa je on prisilio učenika da prizna da je to on učinio.

U subotu poslijepodne ukrcao ga je u crveni suzuki i vozio ga okolicom Solina. Govorio je da će ga ubiti ako ne prizna krađu, da će mu iskopati oči, da će ga kući poslati u sanduku i da će ga baciti s mosta. Mladić je iz straha priznao krađu skutera iako je nije počinio.

Nakon priznanja odvezao ga je na makadamski put u blizini igrališta u Vranjicu, a kada izišli iz vozila opalio mu je pljusku i udario ga šakom u oko. Zbog ozljeda učenik se javio u solinski Dom zdravlja, a liječnici su ga poslali na dodatne preglede u splitski KBC. Kada je došao kući ispričao je majci što se dogodilo pa su zajedno otišli na policiju.

Prijavu protiv nasilnog automehaničara podnijeli su u ponedjeljak kada je na kriminalističku obradu priveden i Naldo M.  koji je nakon ispitivanja pušten na slobodu.

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:14 02.03.2010.

Hajde sada nadležne službe, konačno opravdajte svoje postojanje, ali na pravi način. Vi psihići socijalci udruge i ostali, ustanite adekvatno protiv ovakvog nasilja, a ne da se dogodi da ovaj samo plati prekršajnu kaznu za remećenje jav reda i mira!

VO
volimhajduk
09:51 03.03.2010.

Pa i onaj advokat sto je osamario djecaka na ulici seta slobodno. Takve se mora odmah zatvoriti i odvesti pred sud. Jadna Hrvatska. Narod samo trpi i gleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije