Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OSUMNJIČEN, DRUGI OPTUŽEN ZBOG PRIJETNJE

Prijetio ocu da će ga ubiti pa na policajce nasrnuo drvenom palicom

Zagreb: Nakon tu?njave u kafi?u Dvojka policija radi uvi?aj
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
29.04.2022.
u 08:35

Policajci su primijenili sredstva prisile da ga svladaju, a tužiteljstvo je u optužnici predložilo da mu se produlji istražni zatvor

Za prijetnju je osumnjičen 61-godišnjak koji je zbog toga ispitan na ODO Pazin. Sumnjiči ga se da je 14. travnja 2022., u popodnevnim satima na šetnici u Umagu prišao oštećenom 79-godišnjaku.

Prema njemu je zamahnuo preklopnim nožem i odgurnuo ga, nakon čega je otišao. No navečer mu je poručio da će ga ubiti. Zbog svega toga je uhićen i ispitan, nakon čega mu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Za isto djelo, prijetnju, ali i prisilu prema službenoj osobi, optužen je 30-godišnjak protiv koga je optužnicu podiglo ODO Rijeka. Tereti ga se da je 18. ožujka 2022., u obiteljskoj kući na području Raba, prijetio svom ocu da će ga ozlijediti. Otac je pozvao policiju, a kada su policajci došli uzeo je u ruke drvenu palicu  dok je istovremeno i policajcima prijetio da će ih ubiti.

Potom je sjeo u vozilo te se udaljio s mjesta događaja, a kada su ga policajci zaustavili, zamahivao je drvenom palicom prema njima, nakon čega ih je i fizički napao.

Policajci su primijenili sredstva prisile da ga svladaju, a tužiteljstvo je u optužnici predložilo da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

>> VIDEO Svećenik fizički napao časnu sestru?! Policija istražuje slučaj


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije