Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTUPRAVNA NAPLATA

Prijetio mu ubojstvom i zvao mu majku jer nije imao novca da mu vrati dug

Novac/Ilustracija
Davor Puklavec/Pixsell
23.02.2021.
u 07:53

Tereti ga se da je tijekom prosinca 2020. u Šibeniku u više navrata nazivao oštećenika i slao mu SMS poruke tražeći da mu vrati dug.

– Ubit ću te! – bila je jedna od rečenica koje je izgovorio 34-godišnjak svojoj žrtvi, zbog čega je sada optužen za pokušaj protupravne naplate, a optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Tereti ga se da je tijekom prosinca 2020. u Šibeniku u više navrata nazivao oštećenika i slao mu SMS poruke tražeći da mu vrati dug. Oštećeni je rekao da nema novca, nakon čega mu je 34-godišnjak zaprijetio da će ga ubiti.

Potom  mu je nastavio slati prijeteće poruke u kojima ga je i vrijeđao, a mobitelom je kontaktirao i oštećenikovu majku. I od nje je tražio isplatu duga.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar EtTore
EtTore
13:25 23.02.2021.

U-jne poludile!

VI
vidum
08:52 23.02.2021.

Nije mu trebao prijetiti, trebao ga je ovršiti. Kao Hanžeković moju kćer za neplaćanje TV pretplate, u nekom mjestu pored Rijeke, za koje na nikad nije čula. Inače, moja kći (rođena 1987.) nije platila pretplatu za 1984. godinu.

LI
liliZG
14:20 23.02.2021.

a za kaj mu je to bio dužan????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije