Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA NOĆ U SPLITU

Prijetio i vrijeđao člana obitelji, zaključao se u kupaonicu, napao policajca...

Obiteljsko nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
07.01.2022.
u 13:04

Nakon što je nasilni 35-godišnjak svladan priveden je na policiju te je kazneno prijavljen za nasilje u obitelji, prijetnju te prisilu prema službenoj osobi

Pune ruke posla imala je splitska policija s 35-godišnjakom koji je bio nasilan prema članu obitelji.

Kako su priopćili događalo se to 5. siječnja oko 22 sata, kada je policiji dojavljeno da se 35- godišnjak nasilno ponaša prema članu obitelji, kojeg je uz to vrijeđao te mu prijetio. Nakon što im je dojavljeno za problem, policija je došla na adresu 35-godišnjaka.

No prije no što su došli, on se zaključao u kupaonicu te im je odbio otvoriti vrata. Stoga je pozvana interventna policija koja je ušla u stan. Svladali su nasilnika uz uporabu sile, no prije toga on je uspio udariti policajca te ga lakše ozlijediti.

Nakon što je nasilni 35-godišnjak svladan priveden je na policiju te je kazneno prijavljen za nasilje u obitelji, prijetnju te prisilu prema službenoj osobi.

>> VIDEO Zbog prekršaja i kaznenih bodova, lani je poništeno čak 66 vozačkih dozvola u Dubrovniku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije