Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA NEODGOVORNOST

Sa 2,36 promila i u vrijeme dok je imala zabranu, sjela za volan pa sletjela s ceste i udarila u zemljani nasip

Vožnja u pijanom stanju
Slavko Midzor/PIXSELL
07.01.2022.
u 12:58

Pružena joj je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena

Ako piješ ne vozi policijski je geslo koji očito nije čula 51-godišnjakinja koja je 5. siječnja sa 2,36 promila alkohola sjela za volan i zatim u 13.10. skrivila nesreću u kojoj je lakše ozlijeđena.

Kako je priopćila policija, ona je  na području Tara upravljala Chevroletom pulskih oznaka. Osim što je u krvi imala 2,36 promila alkohola, vozilom je upravljala i u vrijeme dok je imala zabranu  upravljanja motornim vozilom B kategorije.

Vozila je iz smjera Tara u smjeru Novigrada, a dolaskom do zavoja zbog brzine je izgubila kontrolu nad upravljačem te je  sletjela van kolnika i udarila u zemljani nasip. Pružena joj je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Prekršajno je prijavljena.

>> VIDEO Ubrzano širenje omikrona širom svijeta: Broj zaraženih sve više raste, obaraju se rekordi

Ključne riječi

Komentara 3

JM
Jmjm
13:30 07.01.2022.

Oduzeti vozilo trajno,30 dana zatvora i kazniti sa 30 t.kn kao i sve koji su ,,povratnici a ona je alkoholik za lijecenje

MO
modovisisajteMaraschino
19:39 07.01.2022.

Prvo je sjela za volan pa izgubila nadzor nad upravljačem

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:02 07.01.2022.

Oćito domoljubne prave hrvatice nisu uvik za ostanak doma spremne i vole se vozati sa 2,36 promila i u vrijemenu kad imaju zabranu jer su svoje na svome i imaju Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije