Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruke u komentarima

Muškarac (35) prijetio Plenkoviću na internetu, uhićen je

Zagreb: Konferencija za medije premijera Andreja Plenkovića
Goran Stanzl/PIXSELL
19.11.2020.
u 12:11

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, 35-godišnjak je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, dok policija protiv njega podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je PU osječko-baranjska

Osječko-baranjska policija u ponedjeljak je uhitila 35-godišnjaka zbog sumnje da je putem internetske društvene mreže u nekoliko navrata od mjeseca srpnja do mjeseca listopada ove godine javno objavljivao prijeteće komentare usmjerene prema državnom dužnosniku i državnim institucijama.

Kako javlja Hina, zbog sumnje da je na društvenoj mreži prijetio premijeru i državnim institucijama osječko-baranjska policija uhitila je 35-godišnjaka s područja te županije, izvijestila u četvrtak policija.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, 35-godišnjak je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, dok policija protiv njega podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je PU osječko-baranjska.

Drugi je to takav slučaj u posljednjih nekoliko tjedana u Osječko-baranjskoj županiji, a u prvome su prijetnje bile usmjerene prema ministru Viliju Berošu

Ključne riječi

Komentara 66

KL
Keva lekarka, cale major KOS-a
12:13 19.11.2020.

Kako mu je prijetio? Rekao mu je da ne smije progutati nakon druženja s Pupovcem?

Avatar HDZ.LPG.bojna
HDZ.LPG.bojna
12:16 19.11.2020.

Bravo Plenki pokazite ti i Bozinovic kako se to radilo u onim zlatnim vremenima

LU
Ludwik
12:18 19.11.2020.

Zašto "hrvatsko pravosuđe" ne procesuira Pupovca koji je prijetio da će nestati čitava hrvatska država baš kao što je nestala NDH?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije