Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže pritvor za nasilnika

Prijetio bivšoj djevojci koju nije vidio godinama pa razbio i vrata stana

nasilje
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL, ilustracija
24.04.2020.
u 12:36

Prvo joj je preko društvene mreže slao uvredljive, a potom i prijeteće poruke. Na kraju je krenuo razbijati drvene škure, prozorsko staklo...

Zbog prijetnje i oštećenja tuđe stvari optužen je 36-godišnjak iz Rijeke, a optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci. Optužen je da je 21. travnja u 18.15 sati, bez ikakvog povoda i razloga, djevojci s kojom je bio u vezi prije više godina, preko društvene mreže poslao više, prvo uvredljivih, a zatim i prijetećih poruka.

To što je prijetio djevojci koju godinama nije vidio, očito mu nije bilo dosta, pa je iste večeri oko 19 sati u Malom Lošinju nekakvim tupim predmetom udarao po vratima jednog stana. Potom je ta vrata nasilno otvorio pri čemu je oštetio drvene škure te je razbio prozorsko staklo.

Šteta je oko 13.000 kuna. Tužiteljstvo je tražilo da mu se odredi jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije