Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVEDENE STROGE MJERE
Povratak na članak

Prijeti li Hrvatskoj zbog ptičje gripe nestašica mesa peradi?

Na pitanje misli li da će se tržište uzdrmati jer pandemija traje, a sad još i ova ptičja gripa Juraj Orehovec iz Velikog Bukovca smatra da će Božić definitivno biti malo poremećen

Komentari 4

TA
Tarantula
07:44 13.12.2021.

Kakva ptičija gripa, pa već 2 godine imamo koronu!!!

VL
TE
TerMInator
10:41 13.12.2021.

Shvatili su igru, hrvati se hrane zdravim, jeftinim bijelim mesom, batkom i kara batkom za 16 kuna. To mora prestati. Diži cijene, a najlakše je proglasiti epidemiju ptičije gripe. Nema jaja, nema mesa, jedite go vna Hrvati.

VL
SK
Skviki3
08:16 13.12.2021.

Sad će piletina preplaviti domače tržište. Bolje je ljudima sad zaklati i barem nešto zaradit prije nego mu se perad zarazi sa ptičjom gripom.

VL
JA
jakisic54321
07:55 13.12.2021.

a u svim diskontima u hrvatskoj meso je vrhunske kvalitete...cije je to meso...u hrvatskoj nema ni s od stocarstva... a zato su cijene svega neporavdano visoke npr.janjetine kao da je zaklana prije 48h ...a prije bi se reklo 48 dana..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.