Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeto ozračje

Prijete Srbinu koji je pobijedio na izborima u Srebrenici: 'Napisali su svašta o meni i djeci'

Mladen Grujičić
Foto: Facebook
04.10.2016.
u 11:15

- Pratit ćemo tebe i muža od danas još... Imate pozdrav... Pamet u glavu - stoji u poruci koju je dobila Grujičićeva supruga.

Mladen Grujičić iz koalicije 'Zajedno za Srebrenicu' priredio je jedno od najvećih iznenađenja na nedavnim izborima u BiH uvjerljivo odnijevši pobjedu ispred nezavisnog kandidata, Bošnjaka Ćamila Durakovića.

Vijest kako će predstavnik srpskih političkih stranaka postati načelnikom Srebrenice užarila je atmosferu već u izbornoj noći u nedjelju pa je ulicama grada odjekivalo 'pobjeda, pobjeda' i 'Srbija, Srbija'. Policija je morala stajati između Bošnjaka i Grujičićevih pristaša dok su međusobno ramjenjivali psovke.

A napeta situacija nastavljena je narednih dana. Grujičić je izjavio kako su on i supruga dobili prijeteće poruke.

- Prva je upućena mojoj supruzi, u kojoj nas upozoravaju da će nas pratiti, dok sam drugu poruku sinoć primio. U toj poruci je napisano svašta za mene i moju djecu - kazao je Grujičić za EuroBlic.

- Pratit ćemo tebe i muža od danas još... Imate pozdrav... Pamet u glavu - stoji u poruci koju je dobila Grujičićeva supruga.

Istaknuo je da je poruke odmah prijavio policiji koja je navodno već na tragu pošiljatelju

Dodajmo i kako Grujičićeva pobjeda još nije službeno potvrđena jer se zbrajaju rezultati s biračkih mjesta. A neki birački odbori navodno su pogrešno ispunjavali obrazce pa je Grujičićev broj osvojenih glasova pao sa 4351 na 3348, a Durakovićev sa 1910 na 1558.

U SNSD-u i SDS-u odmah su upozorili da se u Srebrenici pokušavaju prekrojiti izborni rezultati. 

Komentara 5

NE
Nemesis100
11:46 04.10.2016.

Sretni smo sto nije zazivio plan Z4 jer bi ovakva situacija bila i u Vukovaru i ostalim okupiranim gradovima u Hrvatskoj. Grujicic je simpatizer i praktikant cetnistva, pogledajte samo monoge slike u kojim je u cetnickoj uniformi i na kapi ima kokardu. Tu ste sliku trebali postaviti. Kod nas je problem Hasanbegovic koji se navodno slikao u ustaskoj kapi, Pupovac i ekipa su se bunili protiv toga a sto se ne bune protiv Grujicica.

Avatar marengo2
marengo2
13:26 04.10.2016.

Te prijetnje mu je poslao neki jaran iz ravnogorskog pokreta da bi prikazao sebe i srpski toboze ugrozeni narod u Srebrenici kako bi imao razlog da protjera i ono malo starih nana sto je ostalo zivjeti u Srebrenici. Dovoljno je da pogledate slike ovog lika koji pozira u cetnickoj uniformi i sa slikama Ratka Mladica. Pitam se kako moze medjunarodna zajednica da to dopusti u jednom gradu u kojoj se na teritoriji Evrope desio najveci genocid od zavrsetka drugog svjetskog rata. Ako se ovo ne zove licemjerstvom i pro okacijom i pozivom na rat srpske politike,ne znam onda sta je...

GM
Gjuro-Mrki
19:21 04.10.2016.

mladiću,put pod noge - briši s obitelji što dalje od bivše Juge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije