Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOČNE PROGNOZE

Prije mjesec dana ismijavali su Večernji, a danas je dokazano da smo bili u pravu

Naslovnica Večernjeg lista
Foto: Screenshot
1/2
29.05.2019.
u 13:31

Rast BDP-a koji je Večernji prognozirao prije više od mjesec dana na kraju se ispostavio točnim iako su svi stručnjaci sugerirali suprotno

Nakon što je Državni zavod za statistiku u srijedu objavio podatke po kojima je Hrvatska na vrhu Europske unije po rastu BDP-a u odnosu na prošli kvartal i na trećem mjestu po međugodišnjoj stopi rasta, time je samo potvrđeno ono što je Večernji list tvrdio još prije nešto više od mjesec dana.

Naslovnica Večernjeg lista iz 19. travnja najavila je natprosječan rast u prvome kvartalu, veći i od očekivanja ekonomskih analitičara i institucija. 

Foto: Večernji.hr / Screenshot

Isti dan, Jutarnji list je sugerirao da ekonomija usporava zbog čega su počele pristizati kritike na račun Večernjaka koji je na kraju ipak bio u pravu.

Komentara 6

Avatar Francek007
Francek007
13:42 29.05.2019.

Crveni karton Vaš portal će biti blokiran na 7 dana ako nastavite neprimjerene usporedbe sa drugom izdavačkom kućom

Avatar Ayatollah of Rocknrolla
Ayatollah of Rocknrolla
14:59 29.05.2019.

2,8 bi trebao biti pocetak a ne nesto na cemu se moze odmarati. Ipak je daleko vise od -20% pod 4 najgorom, ljevicarskom vladom sa 30% "veoma strucnih" ministara opancara.

DD
dr dragon
15:44 29.05.2019.

Maric najbolji ministar u vremenu hrvatske povjesti- toliko je sposoban da su nam porasle plače i još se zaradi na nivou države da neki iz hdz mogu mirno krasti da se ni ne primjeti,dok sdp nije krao a dizao jee poreze(tko se prisjeca Linica) te su plače bile još manje. Nażalost treča opcija za sada ne postoji jer sdp=hdz ili imamo opciju izglasat sdp-nesposobne ili sposobne lopine trece opcije za sada nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije