Naslovnica Vijesti Hrvatska

Prije mjesec dana ismijavali su Večernji, a danas je dokazano da smo bili u pravu

Rast BDP-a koji je Večernji prognozirao prije više od mjesec dana na kraju se ispostavio točnim iako su svi stručnjaci sugerirali suprotno
29. svibnja 2019. u 13:31 6 komentara 2252 prikaza
Naslovnica Večernjeg lista
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Nakon što je Državni zavod za statistiku u srijedu objavio podatke po kojima je Hrvatska na vrhu Europske unije po rastu BDP-a u odnosu na prošli kvartal i na trećem mjestu po međugodišnjoj stopi rasta, time je samo potvrđeno ono što je Večernji list tvrdio još prije nešto više od mjesec dana.

Građani NAJVEĆI OD 2008. Rekordan rast BDP-a u odnosu na prošli kvartal. Hrvatska ima najveći rast u EU

Naslovnica Večernjeg lista iz 19. travnja najavila je natprosječan rast u prvome kvartalu, veći i od očekivanja ekonomskih analitičara i institucija. 

Naslovnice Jutarnjeg i Večernjeg | Autor : Večernji.hr Foto: Večernji.hr

Isti dan, Jutarnji list je sugerirao da ekonomija usporava zbog čega su počele pristizati kritike na račun Večernjaka koji je na kraju ipak bio u pravu.

Roštilj
ZA SVA GODIŠNJA DOBA
Roštilj i kiša ne idu zajedno. Ili?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Francek007
  Francek007:

  Crveni karton Vaš portal će biti blokiran na 7 dana ako nastavite neprimjerene usporedbe sa drugom izdavačkom kućom

 • Avatar Ayatollah of Rocknrolla
  Ayatollah of Rocknrolla:

  2,8 bi trebao biti pocetak a ne nesto na cemu se moze odmarati. Ipak je daleko vise od -20% pod 4 najgorom, ljevicarskom vladom sa 30% "veoma strucnih" ministara opancara.

 • dr dragon:

  Maric najbolji ministar u vremenu hrvatske povjesti- toliko je sposoban da su nam porasle plače i još se zaradi na nivou države da neki iz hdz mogu mirno krasti da se ni ne primjeti,dok sdp nije krao a dizao je ... prikaži još!e poreze(tko se prisjeca Linica) te su plače bile još manje. Nażalost treča opcija za sada ne postoji jer sdp=hdz ili imamo opciju izglasat sdp-nesposobne ili sposobne lopine trece opcije za sada nema