Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pedro Sánchez
Povratak na članak

Prije dvije godine gotovo izguran iz vrha stranke, danas premijer

Rajoyu je izlazna vrata otvorila presuda španjolskog suda kojom je njegova stranka proglašena prošli tjedan krivom za korupciju

Komentari 3

IB
iva.begovic
13:33 02.06.2018.

Bilo bi, novinarski u redu i analizirati aferu zbog koje je Rajoy morao odstupiti. Radi se o korupcijskoj aferi koja je vrlo slična FIMI mediji. Sudski postupak, naravno, nije trajao godinama, kao u Hrvatskoj. I da, naravno, osuđeno je nekolikoko protagonista, uključujući i samo stranku kojoj je izrečena novčana kazna od cca 250.000 eura. Rajoy-u nije suđeno već su zatvorske kazne različitih trajanja, a najduža je 51 godinu zatvora, izrečene tuženima, od blagajnika i tajnika stranke do lobista i tvrtki koje su sudjelovale u političkoj korupciji. Korupcije ima svugdje ali neke države na nju odgovaraju poput Španjolske i strože, a neke kao Hrvatska prve su po stupnju korupcije u EU. A našu Predsjednicu za to baš zaboli. Njezina je reakcija, pa neka vrate novac. Bljak.

VL
DS
ds
06:03 02.06.2018.

Bla,bla...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.