Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plinske komore i smrt
Povratak na članak

Prije 75 godina prvi konvoj zatočenika krenuo je prema Auschwitzu

U logoru smrti nacisti su do kraja Drugog svjetskog rata ubili 1,1 milijuna ljudi

Komentari 25

Avatar d-ano
d-ano
19:16 14.06.2015.

kad posten covjek cita komentare i prezivljava dnevnu politiku ,pomisli da je hitler imao pravo,,,,steta sto nije pobjedio ,,,

VL
PL
plotto
19:11 14.06.2015.

Nekad je na tabli pisalo da je u tom logoru ubijeno 4 milijuna ljudi.Molim da mi netko od forumaša objasni,gdje je isparilo 2,9 milijuna ?

VL
Avatar Chicha
Chicha
21:49 15.06.2015.

Ja znam dosta Jevreja koji ne veruju u te lazi!

VL
DU
Deleted user
10:00 14.06.2015.

Pronašli su senilnog starčića koji bi svojim izjavama trebao ''potvrditi'' jednu dobro osmišljenu priču kojom se desetljećima opterećuje svjetska javnost. Cijeli 2. svjetski rat sa svim svojim pojedinostima ( uključujući i ''holokaust'') je samo jedan događaj u povijesti, koji dodušee jest prouzročio najveći broj ljudskih smrti, no nema nikakve potrebe da se ta priča neprekidno ponavlja na način da se tzv. antifašizam uzdiže na razinu religije koja ne trpi bilo kakova kritička preispitivanja i promišljanja.

VL
Avatar comparator
comparator
09:43 14.06.2015.

Ovo je dokaz koliko ekstremizam jedne opcije može uzrokovati još užasniji i dugotrajniji komunistički ekstremizam. Ubijanje ljudi zbog rase ili boje kože pa i zbog političkih razmimoilaženja je katastrofalno u svim moralnim i ljudskim postulatima društva zato ne dozvolimo stvaranje mržnje ovih na vlasti koji se izuzetno trude hrvatski narod u cijelosti proglasiti mrziteljem drugih naroda i skupina jer to nije točno. Hrvarski narod se je kroz vijekove borio za opstojnost i vlastitu državu i bbio je žrtva fašizma i komunizma a njegov cvijet mladosti pobijen je na križnom putu od komunista koji su iskoristili trenutak za genocid. Zaustavimo komunističke ekstremiste u njihovom naumu da nas vrate u doba tame i isperu nam mozak. Zvjerstva se mogu spriječiti jedino demokratskim slobodama i ekonomskim napretkom.

VL
VI
VisAVis2
18:41 14.06.2015.

da su se sitili partizanskih Titoističkih metoda zakopavanja živih ljudi, posebno u rudarske jame (bude jame i protutenkovske rovove) mnogo brže i s manje napora i sredstava bi ispunili zadanu kvotu likvidiranja djece, žena i po kojeg neprijatelja!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.