Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA NA MAKSIMIRU

Ubola ju osa pa je izgubila kontrolu nad autom? Žena završila pod tramvajem, preminula u bolnici

Zagreb: Obustavljen promet u Maksimirskoj zbog sudara tramvaja i automobila
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/4
04.06.2023.
u 19:24

Vozačica je bila pri svijesti, no izvlačenje je potrajalo, samo za odvajanje automobila od tramvaja bilo je potrebno oko 15 minuta te hidrauličke škare i vitlo

Sinoć oko 21:20 sati na Maksimirskoj cesti u blizini Dinamova stadiona dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozačica osobnog automobila (61) zabila u tramvaj iz zasad nepoznatih razloga, a navodno jer je uslijed alergijske reakcije na ubod insekta izgubila kontrolu nad vozilom.

Neslužbeno, prema informacijama koje je dobila redakcija 24sata, žena je nedugo prije prometne nesreće zadobila ubod ose ili stršljena koji je izazvao alergijsku reakciju. Upravo taj ubod, a ne težak sudar, navodno je uzrok prometne nesreće i kasnije smrti vozačice koja je nastupila u KBC-u Zagreb.

Zagrebačka policija izvijestila je kako se vozačica kretala u smjeru zapada kada je iz neutvrđenog razloga prešla u suprotan smjer i naletjela na tramvaj koji je vozio u smjeru Dubrave. 

POVEZANI ČLANCI:

"Automobil je odjednom iz lijevog traka prešao u desni, a zatim velikom brzinom udario u tramvaj. Strašno je izgledalo. Došli su policija, Hitna i vatrogasci, koji su morali rezati vrata kako bi došli do unesrećene žene. Jedva su ju uspjeli izvući iz potpuno smrskanog automobila" ispričao je čitatelj 24sata koji je svjedočio nesreći.

Drugi svjedoci kažu da je cijeli prednji dio auta završio pod tramvajem. Vozačica je bila pri svijesti, no izvlačenje je potrajalo, samo za odvajanje automobila od tramvaja bilo je potrebno oko 15 minuta te hidrauličke škare i vitlo. Dijelova automobila bilo je po cijeloj ulici, kao i policije, vatrogasaca i liječnika, a pomagali su i djelatnici ZET-a.

Tijelo 61-godišnjakinje prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati gdje će se obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti.

VIDEO Prometna nesreća na Medarskoj u Zagrebu

 

 

Komentara 2

VO
Vorta13
20:16 04.06.2023.

"Upravo taj ubod, a ne težak sudar, navodno je uzrok prometne nesreće..." Vrhunski napisano. 👌🏻👌🏻

Avatar Cohen
Cohen
22:14 04.06.2023.

Tko je dao podatak o navodnom ubodu? Je li žena bila u stanju komunicirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije